Tomas Ujfalusi: Galatasaray gibi oynamamız gerekiyor.

Galatasarayımızın savunmada en önemli oyuncularından birisi olan Tomas Ujfalusi, bugün oynanacak olan Trabzonspor karşılaşması hakkında Galatasaray TV'e açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe maçında sahaya kaptan olarak çıkan, Trabzonspor deplasmanında kaptan olarak sahaya çıkması beklenen 33 yaşındaki tecrübeli stoper zorlu derbi oynayacaklarını ve son 5 deplasmanda gol yemediklerini hatırlatarak Tranzonspor deplasmanı için "Galatasaray gibi oynarsak 3 puan gelecektir." sözlerine yer verdi. Tomas Ujfalusi'nin yaptığı açıklamalar şu şekilde..

"Fenerbahçe karşısında güzel bir galibiyet aldık ve liderliğe yükseldik. Şu an da lideriz ama ilk yarının tamamlanması için üç maçımız daha var. Bunların birincisi yarın oynayacağımız Trabzonspor maçı. Bu önemli maç için iyi hazırlandık ve güzel bir sonuç bekliyoruz. Derbi maçları çok farklıdır. Çok önemli bir rakip bizi bekliyor

Bundan önce yaptığımız işleri yarın da tekrarlayabilirsek, 90 dakika konsantrasyonumuzu kaybetmeden Galatasaray gibi oynayabilirsek 3 puanın geleceğini düşünüyorum. Son beş deplasman maçında gol yemiyoruz. Bu önemli bir başarı ama bu defansın değil, takımın başarısı. Çünkü defans forvetten başlar. Bu başarıyı devam ettirmek ve yarına da taşımamız gerekiyor."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0