Oylar Alba Torrens'e..

Sezon başında Halcon Avenida'dan transfer ettiğimiz İspanyol yıldızımız Alba Torrens, FIBA Avrupa tarafından düzenlenen "2011 Yılın Oyuncusu" ödülüne aday gösterildi. Halcon Avenida forması altında geçtiğimiz sezon Euroleague şampiyonluğu yaşayan ve final-fourda gösterdiği performans sonrasında MVP seçilen Alba Torrens ayrıca takımıyla İspanya Ligi'nde de şampiyonluk yaşamıştı. İspanya milli takımı ile Eurobasket 2011'de boy gösteren genç yıldız 2009 yılında "Sezonun en iyi genç oyuncusu" ödülüne layık görülmüştü. Galatasaray Medical Park forması altında yeni zaferler ve başarılar için mücadele eden Alba Torrens'e destek olmak, oyuncumuza oy vermek için buraya tıklamanız yeterli.. 

Ayrıca bu oylamada yer alan Fenerbahçe'den Birsel Vardarlı ve Nevriye Yılmaz ülkemizi temsil eden 2 oyuncu olarak yer alıyor. Eurobasket 2011'de elde ettiğimiz ikincilik başarısında büyük katkıları olan iki isim oylamada ülkemizi temsil etmekte. 3 oy hakkınızın olduğu oylamada ülkemizi gururlandıran bu iki ismi de unutmazsanız son derece güzel olur.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0