STSL | 3 x (derbi + gol + puan)

Spor Toto Süper Lig'in 15.haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşan Galatasarayımız, baştan sona üstün oynadığı oyun sonrasında zorlu deplasmandan 3 puanı 3 golle çıkartmayı başardı. Rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan takımımız maçın başında Elmander ile öne geçti. İlk yarının bitimine sayılı dakikalar kala Selçuk İnan'ın nefis frikiği ile soyunma odasına 2-0 önde giden takımımız ikinci yarıda rakibinin 10 kişi kalmasıyla oyunun kontrolünü tamamen eline almayı başardı. Karşılaşmanın son dakikalarında Ceyhun Gülselam'ın golüyle maç sonucunu belirleyen takımımız zorlu deplasmandan rahat bir oyun ve 3 golle galip döndü. Trabzonspor karşısında aldığı galibiyetle puanını 31'e yükselten takımımız geçen hafta oturduğu liderlik koltuğunda da liderliğini perçinledi. Takımımız gol yemeden döndüğü Trabzon deplasmanında "deplasmanda gol yememe serisini" 6 maça çıkarttı.

Karşılaşmanın detaylı analizi ilerleyen günlerde..

1 yorum:

  1. ‎6 maçtır deplasmanda gol yemeyen bir galatasaray var... defans ortasaha ve kalecımızı canı gonulden kutluyorum. alan boşaltan çarprz koşular yapan etkili şutlar çıkararak kalecileri korkutan forvetlerimizi de unutmamalı elbette. kısacası takım oyununuz için teşekkürler galatasaray..

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0