Fatih Terim: 10 günde 3.maçımızdan galip ayrılmak önemliydi..

Galatasarayımızın teknik direktörü Fatih Terim, deplasmanda oynadığımız ve 3-0 galip gelerek liderliğimizi sürdürdüğümüz Trabzonspor karşılaşması sonrasında yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı. 10 günde zorlu 3 maç oynadığımızı ve bu maçları kazanmamızın önemli bir ayrıntı olduğuna dikkat çeken Fatih Terim ayrıca genç oyuncularımız Semih Kaya, Emre Çolak ve Mertan Öztürk hakkında da açıklamalarda bulundu. Zor bir dönemden geçtiğimizi, uzun bir süredir gol yemediğimizi dile getiren Fatih Terim galibiyet sonrasında oyuncularını kutladığını belirterek önemli olanın sezon sonunda da bu şekilde bitirmek olduğunu dile getirdi. Fatih Terim'in maç sonrası açıklamaları şu şekilde..

"Fenerbahçe maçından sonra burada iyi oynamak ve 3 puan almak önemliydi. Lider olarak devam ediyoruz. Trabzonspor gibi hem içeride hem dışarıda büyük bir takımla oynamak kolay değil. Zamanla oyuncularımız daha iyi olacak. Rakibimiz adına 10 kişi oynamak kolay değil, hiç bir takım adına kolay değil eksik adamla oynamak. 10 gün içerisinde Gençlerbirliği, Fenerbahçe, Trabzonspor karşılaşmalarından 3 puanla ayrılmak mutluluk verici.. Trabzonspor'a da başarılar diliyorum. Onlar ligimizin her zaman 4.büyüğü. Bizde yeniyoruz, yeniliyoruz. Bunlar olabilir.

Semih her geçen gün daha iyi yerlere gelecek. Özel antremanlara başladık. Hem fiziki, hem teknik olarak. Emre ve Mertan'a da özel antremanlara başladık. Semih'in güveni yerine geldi, kendisine güveniyor, bizde güveniyoruz. Semih hata yapabilir. Hata yaptığı zamanda pek sesimizi çıkartmıyoruz. Hata yapmaktan korkmadan oynamaya çalışmaları gerekiyor. Çok ağır iki tane sakatlık geçirmiş, kiralık gitmiş-gelmiş bir oyuncu Semih.. Hakediyor elbette bazı şeyleri.

Engin normalde ilk 11 oyuncumuzdu ama Fenerbahçe maçında müthiş oynamış takımı bozmak gibi bir niyetim yoktu. Fenerbahçe maçı sonrasında Trabzonspor maçında da deplasmanda aynı oyunu ortaya koyabileceğimizi göstermemiz gerekirdi. Bunu göstermeyi başardık. Ortasahada daha önde basmak ve diri kalmak için Ayhan ve Ceyhun'u oyuna aldım. Malum 10 günde 3 maç oynadık."

4 yorum:

  1. antepli Olcan dedikoduları var bazı kanallarda, sizin bir duyumunuz falan varmı acaba ? gereklimi sizce bu arada bu transfer ? abramat da öyle.

    YanıtlaSil
  2. @bigbossares
    bence gerekli değiller ve asılsız haberler. bir sol bek, bir forvet, bir de oyun kurucu (reyes gibi gerektiğinde kanatlarda oynayabilen) alınır diye düşünüyorum. Malum Baros kafada bitirmiş Galatasarayımızı :S

    YanıtlaSil
  3. Olcan yaramaz, Amrabat is yapar ama kimyayi bozmak riskli olabilir... Bence yapmis olmak icin transfere gerek yok! Nazar degmesin, takim hakikaten takim olmus ;-)

    YanıtlaSil
  4. ben baros'un Galatasaray'ı bitirdiğine falan katılmıyorum, tamam takıma faydası fazla değil ama mücadelesini hiç bırakmadı baros..kulübede iken bile heyecanlandı, takımla aynı heyecanı yaşadı, bananeci yabancı olmadı hiçbir zaman..şutu , adam geçmesi , kafa topu falan iyice düştü artık barosun ama iyi bir galatasaraylı olduğuna inanıyorum ben..olcan da iyi bir transfer olur bence rierayla kıyaslarsak...

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0