Semih Kaya ve Tomas Ujfalusi: Çok iyi bir ikili olduk..

Semih Kaya ve Tomas Ujfalusi maç sonunda yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı. Tecrübeli bir oyuncu ile oynadığını ve ileride tıpkı Ujfalusi gibi olmak istediğini dile getiren Semih Kaya'nın yanı sıra Tomas Ujfalusi genç oyuncunun çok yetenekli ve kaliteli olduğunu, iyi bir uyum yakaladıklarını ve son haftalarda gol yemediklerini hatırlatarak Semih'in ileride çok iyi bir oyuncu olabileceğini dile getirdi. Semih ve Ujfalusi'nin röportajı sırasında Eboue, Kazım ve Engin tabir-i caizse röportajı basmasının ardından röportaj bir anda renkli görüntülere sahne oldu. Semih Kaya ve Tomas Ujfalusi'nin açıklamaları şu şekilde..


Semih Kaya: Yanımda Ujfalusi gibi bir oyuncu ile oynamak benim için gurur verici. İyi bir uyum sağladık, 6 haftada hatalarımdan 2 gol yedik. Hatalarımı kapatacağım, iyi bir uyum sağladık ve bu şekilde devam etmesini umuyorum. Biliyorsunuz Ujfalusi dünya çapında bir oyuncu, onun kalitesini tüm dünya biliyor. Umarım bende ileride Ujfalusi gibi bir oyuncu olabilirim.

Tomas Ujfalusi: Çok önemli bir galibiyetti. Semih bizim için Pique gibi. Ben ona öyle sesleniyorum. Onunla birlikte çok iyi bir ikili olduk. Bir süredir birlikte oynuyoruz ve birbirimize alıştık ve iyi oynamaya başladık. Son haftalarda da çok az gol yedik. Burak çok önemli bir futbolcu, Trabzon için çok önemli. İkimizin başarısı değil, takımın savunma başarısıydı gol attırmamak. Emre bizim için çok önemli bir oyuncu. Genç bir yetenek, ona verilen şansı değerlendiriyor. Ona da Messi diyorum.. Çok önemli ve yetenekli bir oyuncu, kaliteli bir oyuncu daha çok genç..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0