Yorumu size bırakıyoruz..

3 Temmuz'da başlayan şike soruşturmasına dair deliller, konuşma kayıtları geçtiğimiz gün mahkemeye sunuldu ve taraflara dağıtıldı. Bunun yanı sıra yüzlerce sayfalık dosyalar basın mensupları tarafından da servis edildi. Şikeye dair iddialar ve konuşmaların yanı sıra bir çok iğrençliğinde yer aldığı konuşmalarda sözde Galatasaraylı, özde karaktersizin önde gideni bir arkadaş bu telefon görüşmelerine takılmış. Özel yetkili Cumhuriyet başsavcısı tarafından yürütülen operasyonda dinlemelere takılan Mustafa Sarp adında ki futbolcunun Galatasaray'a ettiği küfürleri açık ve alenen görebiliyorsunuz.

Hatırlarsanız daha önce Buca deplasmanında takım arkadaşı Juan Pablo Pino'ya ana avrat söven sözde Galatasaraylı ve yine sözde adam gibi adam olan Mustafa Sarp isimli futbolcunun aslında sadece kiralık olarak Arabistan'da forma giyen oyuncumuza değil, 2 yıl boyunca para kazandığı, formasını giydiği ve ekmek yediği Galatasaray'a da küfür ettiği açık olarak görülüyor. Her ay hesabına 50bin lira para yatmasından ve bu nedenle para biriktirememekten şikayet eden Mustafa Sarp hiç kuşkusuz senin, benim aldığımız kombine, kullandığımız Galatasaray markası, aldığımız ürünlerden para kazanıyor ve manevi dünyada herşeyden çok sevdiğimiz Galatasaray'ın gelirlerinden de para kazanıyor. Bir Galatasaray taraftarı olarak, Galatasaray markaları kullanan birisi olarak ve yıllardır Galatasaray aşığı birisi olarak bu arkadaşa sadece ama sadece şunu söylemek istiyorum. Eğer benim aldığım herhangi bir üründen bir kuruş bile senin cebine girdiyse eğer ben hakkımı helal etmiyorum. Buyrun, o adam gibi adam diye savunulan, çok iyi Galatasaraylı diye lanse edilen Mustafa Sarp.. Ne bir kelime eksik, ne bir kelime fazla.. Bu arkadaş bu arada Samsunspor'dan da kovulmuş. Kişisel hesabında Galatasaray'a dönmekten falan bahsediyor. Beter ol!

Fazla birşey söylemiyoruz. Başlıkta da belirttiğimiz gibi; yorum sizin...

1 yorum:

  1. Bu nasıl vicdan bu nasıl insanlık. İnsani vasıfları olan, inançlı birinin asla sarfetmeyeceği sözler bunlar. üstelik ekmek yediği, kader birliği yaptığı kişilere karşı. Pes diyorum ve bugune kadar kombinlerimden, store gelirinden, gsm den bir tek kuruşum bu insan musfettesinin cebine girdiyse asla hakkımı helal etmiyorum. herzaman savunduğum sudur ki kişiler gelip geçicidir; camiya, taraftar kalıcı olan şey. bu asil formayı üzerinde taşıyıp onu hakkıyla terletemeyenler unutulup gidecektir. Herzaman böyle olmuştur.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0