Abdürrahim Albayrak: Bu şartlarda bir puan önemli..

Galatasaray yönetim kurulu üyesi ve futboldan sorumlu yöneticimiz Abdürrahim Albayrak, bu akşam oynanılan ve golsüz eşitlikle sona eren Eskişehirspor karşılaşması sonrasında Kanaltürk kanalında yayınlanan Telegol programında canlı yayına katıldı. Takımla birlikte Eskişehir'de bulunan yöneticimiz Abdürrahim Albayrak ayakta durmanın çok zor olduğu bir zeminde aldığımız bir puanın önemli olduğunu dile getirirken, sahada mücadele eden tüm oyuncuları tebrik ettiğini belirtti. Taraftarlara da ayrıca teşekkür eden Abdürrahim Albayrak, transferler hakkında da açıklamalarda bulundu. Yönetim kurulu üyemiz Abdürrahim Albayrak'ın tüm açıklamaları şu şekilde...

Zemin çok kötüydü. Hakikatten devre arası ve maç başlamadan evvel soyunma odasından çıkıp tribüne giderken bile yürümekte zorluk çekiyorduk. Şuanda sokakta bile yürümekte zorluk çekiyoruz. Eskişehir gibi ağır hava şartlarına rağmen bir puan bence iyidir. Çok eksiklerimiz vardı. Son antremanda sol tarafta Riera gibi önemli bir oyuncumuz sakatlandı, sağ bek olarak Eboue’nin milli takımda olmasından dolayı hocamızın kafasındaki oyun planını etkilemiş oldu. Karabük’te de, Antalya’da da bir puan aldığımızda önemli olduğunu söylemiştim. Bence Eskişehir’den bu hava şartlarında alınan bir puan önemlidir, bizim için iyidir. Buraya kadar gelen ve bizi destekleyen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum.

Ayaklarım tutmuyor resmen, belden aşağıda can yok. Hakikatten çok soğuktu. Bu şartlarda bu maçın oynanması normal midir bilemiyorum, federasyonun bileceği iştir. Soyunma odası bile buz gibiydi, gerçekten çok soğuk. Ciddi bir soğukta, olumsuz hava şartlarında bu maç oynandı. Eskişehirspor’lu oyuncuları da tebrik ediyorum, oyuncularımızı da tebrik ediyorum. Ayakta durmanın çok zor olduğu bir sahada mücadele ettiler.

Hocam ne yapabilir ki? Bu sahada futbolcuyu istediğin şekilde, hocanın istediği şekilde oynatamıyorsun. Kayıyorsun, düşüyorsun. Top farkındaysanız zıplaya, zıplaya gidiyor. Bizim futbolcularımız ayağa pasa alışan, çok pas yapan bir takım. Ne kadar koşarsanız koşun topu tutmak için kayıyorsunuz veya kontrol ederken ayağınız kayıyor. Böyle bir zeminde yapacak bir şey yoktu, Allah’ımıza şükür olsun bir puan iyidir. Bu zeminde fazla bir zemin yapamıyorsun, zemin bu. Sizlerde gördünüz. Oyuncuların ayakta durması bile ciddi bir özveri.

Transfer yapacağız. Yarın başkanımızla birlikte toplantı yapacağız. Kendisi yurtdışındaydı, transferle ilgili başkan çok ciddi bir çalışma yapıyor. Ali Dürüst, ben, hocamız ve başkanımız yarın bir toplantı yapacağız. Sağolsun başkanımız çalışıyor, bize de yetki verdi, görüşüyoruz. Hayırlısı olsun.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0