Adnan Öztürk: Duruşumuz asla değişmeyecek.

Galatasaray Spor Kulübü başkan yardımcısı Adnan Öztürk, dün gerçekleştirilen Kulüpler Birliği toplantısının ardından herhangi bir açıklama yapmazken önümüzdeki günlerde yapılacak olan Genel Kurul hakkında sadece kulübümüzün televizyonu Galatasaray TV'e açıklamalarda bulundu. Kulüp olarak kararlarında ve duruşlarında asla bir değişiklik olmayacağını belirten Adnan Öztürk, kulüpler birliği olarak kaosu daha fazla tırmandırmamak adına Genel Kurul'a katılacaklarını belirtti. Başkan yardımcımız Adnan Öztürk'ün tüm açıklamaları şu şekilde..


"Bugün de bu toplantıya aynı söylemlerle katıldık. Türk futbolunun selameti, Türk futbolunun Avrupa ve Dünya'daki konumu açısından hassasiyetlerimizin bir kez daha altını çizdik. Türkiye Futbol Federasyonu'nun davet ettiği Genel Kurul için Kulüpler Birliği'nin talebi olmadığının bir kez daha altı çizildi. Ortak bir açıklama yapılmasına karar verildi ki burada Galatasaray'ın Kulüpler Birliği'nin misyonuyla ilgili ciddi söylemleri oldu. Açıklamanın satır aralarında her türlü mesajın olduğuna inanıyorum.

Bazı arkadaşlarımız maddenin içinde, detaylarında bazı yanlışlar olduğunu iddia ettiler, ifade ettiler. Bu ifadelere saygı duyuyoruz ama bunları değiştirmenin günü ve zamanı değil. Daha önce yaptığımız açıklamayla bu Genel Kurul'un gereksiz bir Genel Kurul olduğunu söylemiştik. Ama Kulüpler Birliği’nin hukuki olarak çağrıldığı bir Genel Kurul'a, normalde katılmamamız gerektiği konusunda hem fikir olsak da daha fazla kaosu tırmandırmamak açısından katılmaya karar verdik."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0