Teşekkürler..

2011 Turkcell Blog Ödülleri'nde ödül töreni yapıldı. Blogumuzun da yer aldığı 2011 Turkcell Blog Ödülleri'nde hatırlanacağı üzere 21 Kasım - 2 Aralık tarihlerinde halk oylaması yapılmış ve kategorilerinde ilk 10'a giren bloglar arasında ilk 3 bugün yapılan ödül töreni ile açıklandı. 57 web sitesinin oluşturduğu Spor Kategorisi'nde yarışan FCN Blog, bu alanda 3.sırayı aldı. Spor kategorisinde birincilik Sualtı sporları ile ilgili yayın yapan Spearfishing Senses, ikincilik ödülü ise Eskrim branşı ile ilgili yayın yapan İstanbul Eskrim sitesinin oldu. Sunucu arkadaşımızın törende ilk 2'yi açıklarken dile getirdiği gibi "spor sadece futbol değildir" kapsamında Galatasarayımızın tüm branşlarına yer vermeye çalıştığımız sayfamız ise üçüncülük ödülüne layık görüldü. Blogumuz ilk 10 spor blogu arasında yer alan 8 futbol blogu arasında öncülük ederek ilk 3'te yer alabildi.

Kazanan arkadaşları elbette kutluyor, tebrik ediyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz. Futbolun dışında farklı branşlarla ilgilenmek, onlara zaman ayırmak ve değer vermek, sayfalarında yer ayırmaları yada tıpkı bizim Galatasaray'ı bir hayat biçimi olarak benimsediğimiz gibi onlarında benimsemesi takdire şayan bir durum. Temenni ederiz ki heyecanları, motivasyonları hiç bir zaman bitmez ve her zaman bu aşkla, şevkle devam ederler.

Yayın hayatımıza başladığımızdan beri bizleri takip eden, her zaman destek olan, desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen takipçilerimize, destekçilerimize ve seven-sevmeyen tüm herkese; bugün en iyi futbol blogları arasında gösterilmeye layık olan FCN Blog ekibi olarak can-ı gönülden teşekkür ediyoruz. İlk kez böylesine ciddi bir arenada yer aldık, ilk kez böylesine ciddi bir ödül aldık. Biliyoruz ki, bu ödülü sizlerin sayesinde aldık, sizlerin sayesinde böyle bir ödüle layık görüldük. FCN Blog editörüyle, konuk yazarıyla, eskisiyle, yenisiyle, aramıza katılanıyla, aramızdan ayrılanıyla, takipçisiyle, okuyucusuyla, destekçisiyle kocaman bir aile.. Bizler bu ailenin birey ferdi olmaktan mutluluk duyuyoruz. Ve bugün sizler tarafından bazı değerlere layık görülmekten onur duyuyoruz. Bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmayan takipçilerimize ve okurlarımıza tekrar tekrar teşekkür ediyoruz. Aldığımız bu ödülün asıl sahibi sizlersiniz.. Teşekkürler!

Blog ödülleri kapsamında Spor blogları arasında ikinci olan İstanbul Eskrim sitesinin Ateş Yaylıoğlu ve birincilik ödülünü alan Spearfishing Senses sitesinin sahibi Gökhan Şenses'i başarılarından ötürü tekrardan tebrik ediyoruz.

1 yorum:

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0