Arma için Burhan Felek'e..

Bu sezon Avrupa'da CEV Kupası'nda mücadele eden ve yarı finalin kapısına dayanan Galatasaray kadın voleybol takımı yarın (1 Şubat Çarşamba günü) saat 17:00'de Burhan Felek Spor Salonu'nda çeyrek final turunun ilk karşılaşmasında Yunanistan'ın AEK Athens takımı ile karşılaşacak. Bu karşılaşmadan mutlak galibiyetle ayrılması gereken Dragan Nesic ve öğrencilerinden taraftara büyük bir çağrı var. Rakibimizin Yunanistan'dan yaklaşık 10 otobüs ile hareket edeceği ve 500 kişilik bir taraftar grubuyla Burhan Felek Spor Salonu'na gelmesi bekleniyor. Kendi evimizde deplasman yaşamamak, geçtiğimiz hafta bir başka Yunan temsilcisi Olympiakos'a yaşattığımız gibi İstanbul cehennemini yaşatmak için tüm taraftarlarımızı Çarşamba günü saat 17:00'de Burhan Felek Spor Salonu'na davet ediyoruz.  

Sezon başından beri oldukça iyi bir ivme yakalayan ve mücadele eden, ligde ve Avrupa'da başarıya koşan kadın voleybol takımımızı yalnız bırakmamak adına hep birlikte Burhan Felek'te olalım. Yunanistan'dan gelecek olan taraftarlara ve rakip takıma İstanbul cehennemini bir kez daha yaşatmaya ne dersiniz? Arma sizi çağırıyor.. Haydi hep birlikte!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0