CEV | Çeyrek finaldeyiz!

Bu sezon CEV Kupası'nda mücadele eden Galatasaray kadın voleybol takımı 3.turun rövanş maçında Belçika temsilcisi Asterix Kieldrecht ile deplasmanda karşılaştı. Burhan Felek'te oynanılan ilk maçı 3-0 gibi net bir skorla kazanan Dragan Nesic'in öğrencileri deplasmanda rakibine normal sürede 3-2'lik skorla mağlup olunca çeyrek finale kalan takımın belirlenmesi için altın set oynandı. 15 sayı üzerinden oynanılan altın sette rakibi karşısında sahadan 12-15'lik üstünlükle ayrılan Galatasaray kadın voleybol takımı, CEV Kupası'nda adını çeyrek finale yazdırdı.

Rakibi karşısında ilk seti 23-25'lik skorla kazanan takımımız ikinci sette 25-14 mağlup olunca setlerde 1-1'lik eşitlik oluştu. Üçüncü sette rakibi karşısında 25-18'lik skorla mağlup olan takımımız dördüncü sette aynı skorla rakibine üstünlük kurdu ve karşılaşma tie-break setine taşındı. Tie-break setinde rakibine 15-12'lik skorla mağlup olan kadın voleybol takımımız CEV Kupası'nda çeyrek final biletini alabilmek için rakibine altın sette üstünlük kurması gerekiyordu. Rakibi karşısında altın sete hızlı başlayan Dragan Nesic'in öğrencileri kontrolü elden bırakmadı ve hata yapmayarak altın seti 12-15'lik skorla önde kapatarak CEV Kupası'nda son 8 takım arasına kalmayı başardı.

Galatasaray kadın voleybol takımını Belçika'da yalnız bırakmayan Galatasaray taraftarı yaklaşık 350 kişi ile salonu rakibine dar ederken maç sonrası takımla birlikte çeyrek finali kutladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0