Challenge Cup | Son 16 takım arasındayız..

Son oynadığı 6 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılan Galatasaray Yurtiçi Kargo erkek voleybol takımı Challenge Cup'ta 3.turda rövanş maçında Bosna-Hersek temsilcisi KK Kakanj'ı evinde ağırladı. Rakibi karşısında ilk maçtan 2-3'lük galibiyetle ayrılan takımımız çeyrek final öncesi bu avantajını elde etmişti. Burhan Felek Spor Salonu'nda oynanılan karşılaşmada rakibi karşısında 25-20, 25-19, 25-20'lik skorlarla üç setten üstün ayrılan takımımız baştan sona üstün götürdüğü karşılaşmadan da hakettiği galibiyeti alarak Challenge Cup'ta adını bir üst tura yazdırdı. Galatasaray Yurtiçi Kargo'da en skorer isim 15 sayı ile Hidalgo olurken, yıldız oyuncuya hücumda en büyük destek 14 sayı ile Kervin Pinerua'dan geldi.

Challenge Cup'ta son 16 takım arasına kalan Işık Menküer ve öğrencileri bu turda Ukrayna temsilcisi Lokomotyv KHARKIV ile eşleşti. Takımımız ilk maçı deplasmanda oynayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0