Challenge Cup | Bosna'da zor galibiyet..

Challenge Cup'ta mücadele eden Galatasaray Yurtiçi Kargo erkek voleybol takımı, Challenge Cup'ta 3.tur ilk maçında Bosna Hersek temsilcisi KK Kakanj takımı ile deplasmanda karşılaştı. Bosna-Hersek'in en güçlü takımlarından birisi olan ve voleybol ekolüne sahip olan KK Kakanj deplasmanında oldukça çekişmeli geçen karşılaşmadan tie-break setinde galibiyete uzanan takımımız tur için avantaj yakaladı. Galatasaray Yurtiçi Kargo mücadele ettiği Challenge Cup'ta son 16 takım arasına adını yazdırmak için 19 Ocak günü rakibiyle Burhan Felek'te karşılaşacak.

Rakibi karşısında ilk seti 25-21'lik skorla kaybeden Galatasaray Yurtiçi Kargo, karşılaşmanın ikinci setinde oyuna ağırlığını koyarak 17-25'lik üstünlükle ayrıldı ve setlerde durumu 1-1'e taşıdı. Karşılaşmanın ikinci setinde rakibi karşısında üstünlüğünü kabul ettiren ve etkili oyununa devam eden Işık Menküer ve öğrencileri ikinci setten de 11-25'lik skorla ayrılarak setlerde durumu 1-2'e getirdi. Rakibi karşısında dördüncü sette oldukça zorlanan ve istediği hücum varyasyonlarını gerçekleştiremeyen Galatasaray Yurtiçi Kargo, savunmada yaptığı hatalar ile dördüncü seti 25-23 geride tamamladı ve karşılaşma tie-break setine taşındı. Tie-breakte rakibi karşısında toparlanan ve üstünlüğünü koruyan erkek voleybol takımımız bu setten de 15-13'lük üstünlükle ayrılarak karşılaşmadan 2-3'lük galibiyetle ayrılan taraf oldu.

KK Kakanj: Ceremidzic, Ruzic, Krivokapa, Mustedanovic, Eminovic, Dakovac, Mustafic, Sormaz, Aganovic, Bjelopoljak, Dangubic, Ginov (L)

Galatasaray Yurtiçi Kargo: Ulaş, Akif (L), Ahmet, Kemal, Kervin, Caner, Hidalgo, Erhan, Ferhat, Caner Dengin (L), Serdar

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0