Hakan Üstünberk görevinden ayrıldı.

Söylecek fazla birşey yok. Şimdilik böyle kalsın, altını sonra dolduracağız. Fakat değişmeyen bir gerçek var ki; basketbolda önemli atılımların odak noktasındaki isim olan Hakan Üstünberk bu sabah itibariyle kesin olarak görevinden ayrıldı. Ayrılmanın nedeni olarak özel işleri ve aile hayatına zaman ayıramamak olarak dile getiren Hakan Üstünberk aslında bir süre evvel istifasını cebine koymuş ve başkana sunmuştu. Fakat Ünal Aysal bunu kabul etmemişti. Bugün gelinen noktada Hakan Üstünberk yeniden görevi bırakmayı dile getirince Ünal Aysal başarılı yöneticiye teşekkür etme kararı alarak yollarımız ayrıldı.

Bu konuyla ilgili elbette konuşacağız, düşüncelerimizi dile getireceğiz ama sular biraz durulsun, işin gerçeği ortaya çıksın ve bizlerde biraz sakin kafayla oturup yaşanabilecekleri yorumlayalım. Kulüpten yapılan resmi açıklama için buraya tıklamak yeterli.. Hakan Üstünberk'in açıklaması için ise sizleri buraya alalım..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0