Hasan Şaş: "Zemin buzla kaplı.."

Süper Lig'de lider Galatasarayımız bugün ligin 21.haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak. Dün özel bir seferle Eskişehir'e gelen ve kamp yapacağı otele yerleşen takımımızda yardımcı antrenörlerimiz Ümit Davala ve Hasan Şaş zemini kontrol etmek için akşam 2 kere stada gitti. Bu ziyaretler sonrasında Galatasaray Televizyonu'na açıklamalarda bulunan yardımcı antrenörlerimizden Hasan Şaş, zeminin buzla kaplı olduğunu ve bu zeminde maç oynamanın zor olacağını dile getirirken bu konuda yetkilerle görüştüklerini ve maçın oynanıp/oynanmaması gerektiğine dair kararı hakem Cüneyt Çakır'ın vereceğini dile getirdi. Yardımcı antrenörümüz Hasan Şaş'ın tüm açıklamaları şu şekilde..

"İyi bir gidişatımız var takım olarak, moral olarak. Her maç olduğu gibi bu mücadeleye de iyi hazırlandık. Takım olarak hazırız. Birkaç sakatımız var ama çok önemli değil. Galatasaraylı her oyuncu bizim için değerlidir, onların yeri oynayacak oyuncular görevlerini en iyi şekilde yapacaktır. Şu an itibariyle bu maça hazırız.

Genellikle maç sabahı rutin kontrollerimize gidiyoruz ama bu sefer bu havayı görünce sahayı çok merak ettik. Dün akşam 19.00’da da gece 22.00’de de gittik. Şimdi de oradan geliyoruz ancak zeminin çok iyi olmadığını gördüm. Maalesef buzla kaplı bir zemin var. Şu an itibariyle o sahada futbol oynamak bence futbolcu sağlığına çok büyük zararlar verebilir. Oradaki yetkililerle görüştük, onlar da hemen hemen aynı fikirde. Ama tabi ki son karar Cüneyt Çakır’ın, sahaya o bakacak. Akşam saatlerinde -8 derece gibi bir hava ve kar yağışı bekleniyor. Alttan da buz olursa futbolcu arkadaşlarımız, hem bizim takımımız, hem de Eskişehirsporlu oyuncular zorlanabilir. O konuda bir sıkıntı var. Dileriz ki akşam maç oynanırsa hiç kimse sakatlanmadan mücadeleyi bitirmiş oluruz. Ama şu an itibariyle o sahada maç yapmanın çok iyi olacağını da açıkçası düşünmüyorum.

Futbolcular bu sahada ‘’Bir an önce maç bitsin, sakatlanmayayım, sakatlık olmadan bu maçı bitireyim’’düşüncesinde olurlar. Çünkü gerçekten sakatlanmaya müsait bir maç. Çapraz bağı gibi, menisküs gibi, yere düşüldüğü takdirde kırılma tehlikesi olabilir. Ben herkesin duyarlı olacağını düşünüyorum, normal şartlarda buraya kadar gelmişken tabi ki oynamak istiyoruz. Artık durum yetkililere bağlı. Akşam bakacağız, tekrar sahayı kontrol edeceğiz zaten."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0