Yiğit Gökoğlan: "Kazanmak için mücadele edeceğiz.."

Galatasarayımızın yeni transferi Yiğit Gökoğlan, bu akşam deplasmanda karşılaşacağımız Eskişehirspor karşılaşması öncesinde kamp yaptığımız otelde kulübümüzün resmi kanalı Galatasaray TV'e açıklamalarda bulundu. Devre arasında Manisaspor'dan transfer ettiğimiz Yiğit Gökoğlan zor bir maç olacağını dile getirirken, galibiyet rekorunu kırmak için mücadele edeceklerini ve bunu başarabileceklerine inandığını dile getirdi. 2 haftadır takımla birlikte çalışan genç oyuncunun bu hafta en azından 30 dakika da olsa forma şansı bulması bekleniyor. Yiğit Gökoğlan'ın tüm açıklamaları şu şekilde..

"Her şey güzel ve yolunda gidiyor, hep beraber yarınki maçı bekliyoruz. Hem bizim hem de Eskişehirspor için zor bir maç olacak ama biz buraya bir amaç için geldik. 9 maçtır kazanıyoruz ve 10. maçı da kazanıp Galatasaray tarihinde rekor kırmak istiyoruz. Bunu da başarabileceğimize inandığımız için şu an her şey yolunda gidiyor. Bu sezon maç aralığı çok sık olduğu için biz de bireysel olarak yoruluyoruz. Ancak bunun üstesinden, iyi dinlenerek ve iyi idman yaparak çıkacağız."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0