STSL | Buzda dans..

Süper Lig'de lider Galatasaray, ligin 21.haftasında Eskişehirspor ile deplasmanda karşılaştı. Rakibi karşısında ilk yarıda oldukça etkisiz bir görüntü çizen Galatasarayımız, ikinci yarıda da rakip kalede pozisyon üretmekte zorlanınca karşılaşmadan golsüz eşitlikle ayrıldı ve 9 maçlık galibiyet serisine böylece son vermiş oldu. Çok soğuk bir havada ve buz kaplı zeminde oynanılan karşılaşmada ilk yarıda rakip kaleye sadece 2 şut çekebilen takımımız pozisyon kısırlığına ikinci yarıda da devam etti.

Rakip kalede "Bu nasıl kaçar?" diyebileceğimiz bir pozisyonun olmadığı karşılaşmada ligin sert ve etkili ekiplerinden Eskişehirspor karşısında beraberlikle ayrılan takımımız liderliğine devam ederken, takipçisiyle arasındaki puan farkı 2'ye düşmüş oldu. İkinci yarının son 25 dakikasında oyuna giren yeni transferimiz Yiğit Gökoğlan ilk kez resmi bir karşılaşmada Galatasaray forması giymiş oldu. İlk yarıda tek forvetle oynamanın zorluğunu yaşayan ve hücumda sıkıntı yaşayan takımımız ikinci yarıda çift forvete dönerek bu sıkıntıyı bir nebze olsa giderebildi. Mücadelede en ilginç detay ise teknik direktörümüz Fatih Terim'in maçın son 25 dakikasında savunmanın sağ tarafında Kazım'ı görevlendirmesi oldu. 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0