"O kulüp" dediğin Galatasaray'dır, Arda efendi..

"Bu kulüp dediğin Galatasaray'dır Arda efendi. Yemek verilmemiş. Adamlık, sporculuk, takım ruhu karnı açken cebinde son kalan bozuklukları birleştirerek servis arabasına ancak 15 TL lik mazot alarak antremana gitmektir. Şartlar ne olursa olsun kulübüne ihanet etmemektir. Sende haklısın yemek verilmediği için açlıktan gözün kararmıştır görememişsindir Engelsiz Aslanların Galatasaray için verdiği savaşı..."
"İmparator" Sedat İncesu

Sana ancak böyle bir cevap verilirdi Atletico Madrid forması giyen Arda isimli oyuncu. Artık Galatasaray hakkında konuşmayı bırakıp kendi işine baksan, topunu oynasan çok daha güzel olacak. Susmayı öğren artık. Gündeme gelmek için saçma sapan açıklamalar yapmaktan vazgeç. Çünkü ne biz seni özlüyoruz, arıyoruz ne de eksikliğini hissediyoruz. Seni unuttuğumuz, hatırlamadığımız için bir hayli rahatsız olmuşsun anlaşılan. Sen hala senin büyüklüğünün veya öneminin Galatasaray isminin yanında bir hiç olduğunu anlayamamışsın. Eline, diline, yüreğine sağlık Sedat İncesu Hocam. Bir cevap ancak bu kadar güzel ve anlamlı olabilirdi.

4 yorum:

  1. bu takım ne arda lar gördü. sen daha nesin be Arrda. Tükenecekmiydik sen yokken. dağılacakmıydık? Bak bakalım istatistiklerimize nerelerdeyizzz... yazık sana. sana yazık...

    YanıtlaSil
  2. ulan kepaze diyeceğim olmayacak altyapımızdan yetişmiş son seneler pek olmasa da takıma emek vermiş bir oyuncusun, yazıklar olsun sana ama emre b. nin peşinden gidiyorsun ya. hoş bu karakterle fener bile almaz seni!

    YanıtlaSil
  3. bırakın artık şu çocuğun peşini bee! yandaş medya diyoruz onlardan fazla kendi içimizden adamlar vuruyor bu çocuğa yeter! O külübün adı GALATASARAY! diyenlere yeterli cevabı dün gece TRT de gayet iyi ve güzel bir şekilde verdi ne çabuk unuttunuz Hagi'nin attığı golde kale arkasındaki sevincini ne çabuk unuttunuz Sami Yen'de fenevlilere çektiği hareketi ne çabuk unuttunuz Sami Yen de semihi yere serişini? Bu çocuk ona laf edenlerden KAT KAT daha fazla GALATASARAYLI Sabri'nin nerelerden geçtiğini Bu formaya nasıl aşık olduğunu unutup Sabri'ye küfredenler şimdi aynısını ARDA'ya yapıyor YAPMAYIN artık YETER!!!

    YanıtlaSil
  4. hacı biz bir şey yapmıyoruz, herif kendisini Galatasaray'ın üstünde sanıyor, her fırsatta dil uzatıyor takımımıza nesini savunuyorsun ki? adamın dediklerini dinlemedin/okumadın sanırım?

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0