AVL | Ankara deplasmanında net galibiyet..

Haftaiçerisinde CEV Kupası'nda Asterix'i mağlup ederek çeyrek final için büyük avantaj sağlayan Galatasaray kadın voleybol takımı, ligde arka arkaya aldığı 3 mağlubiyetin ardından Ankaragücü deplasmanında galibiyet için sahaya çıktı. Rakibi karşısında baştan sona üstün ve rahat bir oyun ortaya koyan kadın voleybol takımımız setlerde 11-25, 18-25, 16-25'lik skorlarla ayrılarak sahadan galibiyetle ayrıldı. Ankaragücü karşısında aldığı galibiyetle puanını 27'e yükselten Dragan Nesic ve öğrencileri ayrıca ligde 3 maçlık mağlubiyet serüvenine de son vermiş oldu. Takımımızda en skorer isim 16 sayı ile Gökçen Denkel Zop olurken, 15 sayı ile Rosir Calderon Diaz galibiyette pay sahibi oldu.

Rakibi karşısında ilk sette teknik molaya 8-5 geride giren Galatasaray kadın voleybol takımı, geride girdiği teknik molanın ardından oyuna ağırlığını koydu ve ikinci teknik molaya 10-16 üstün girdi. İlk sette son bölümde hücumda hata yapmayan ve savunmada rakibine sadece 1 sayı şansı tanıyan kadın voleybol takımımız Selime-Gökçen ve Calderon'un etkili oyunu ile ilk seti 11-25 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci setinde rakibi karşısında ilk teknik molaya 3-8'lik üstünlükle giren Galatasaray kadın voleybol takımı, ikinci teknik molaya yine ilk sette olduğu gibi 10-16'lık skorla girerek set sonuna avantaj yakaladı. Calderon ve Selime'nin etkili servisleri ile rakibinin savunma direncini bozan Nesic'in öğrencileri, Natalia'nın da hücumda takıma katkı vermesiyle setten 18-25'lik skorla galip ayrıldı ve setlerde durumu 0-2'e getirdi.

Rakibi karşısında son sete oldukça rahat başlayan Galatasaray kadın voleybol takımı ilk teknik molaya 6-8'lik skorla girmesinin ardından ikinci teknik molaya yeniden 10-16'lık skorla üstünlük sağlayarak girdi. Maçın son bölümlerinde elindeki avantajı kaybetmeyen ve rakibi karşısında üstünlüğünü devam ettiren takımımız sahadan 16-25'lik skorla ayrılarak ligin 13.haftasında 9.galibiyetine ulaştı. Galatasaray kadın voleybol takımında Gökçen 16, Calderon 15, Selime 7, Natalia 6, Lo Bianco 2, Aslı ve Gamze 1 sayı ile maçı tamamladı.

Galatasaray kadın voleybol takımı hafta içerisinde (18 Ocak Çarşamba) Belçika deplasmanında Asterix ile karşılaşacak. Bu karşılaşmanın ardından takımımız haftasonu (21 Ocak Cumartesi) İller Bankası'nı evinde ağırlayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0