Oktay Mahmuti için Abdi İpekçi'ye..

Galatasaray Medical Park erkek basketbol takımı Beko Basketbol Ligi'nin 13.haftasında evinde Mersin BŞB'i ağırlıyor. Bu akşam saat 20:00'de Abdi İpekçi Arena'da oynanacak maç hem takım, hemde staff adına oldukça önemli ve değerli bir hal aldı. Geçtiğimiz haftasonu Sinan Erdem Spor Salonu'nda dakikalarca küfürler edilen, maddeler atılan başantrenörümüz Oktay Mahmuti ve ekibinin yanı sıra, derbide rakip taraftarlar tarafından dakikalarca taciz edilen takımımıza sahip çıkma zamanı.. Tarifi mümkün olmayan duyguların sahibi olan Yenilmez Armada'ya bu zor günlerinde destek olmak kuşkusuz hepimizin birer görevi olsa gerek. Geçtiğimiz hafta Oktay Mahmuti'ye yapılanlar sonrasında hocamıza sahip çıkmak ve Galatasarayın büyük bir aile olduğunu cümle aleme yeniden göstermek için tüm taraftarlarımızı saat 20:00'de Abdi İpekçi Spor Salonu'na davet ediyoruz.

Haydi büyük Galatasaray taraftarı! Bu akşam saat 20:00'de Abdi İpekçi Arena'da ol, antrenörüne ve takımına sahip çık, bu zor günlerde onların yanında ol!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0