STSL | Puan farkı yeniden 5..

Spor Toto Süper Lig'in 22.haftasında evinde ligde çok zor günler geçiren Ankaragücü'nü konuk eden takımımız rakibi karşısında çok rahat bir oyun ortaya koyarak kendisini zorlamadan 4-0'lık net galibiyete ulaştı. Rakibi karşısında galibiyete Gökhan, Emre, Riera ve Yiğit'in golleriyle uzanan takımımız en yakın takipçisiyle arasındaki puan farkını yeniden 5'e çıkarttı. Karşılaşmanın 58.dakikasından itibaren müthiş bir protestonun sahne aldığı karşılaşmada taraftarlarımız TFF ve yayıncı kuruluş Digiturk'u protesto ederken beyaz mendiller sahne aldı. Karşılaşmaya damgasını vuran bir başka görüntü ise hiç kuşkusuz tribünde yer alan "Dayan Ankaragücü" pankartı oldu.

Rakibi karşısında yedek oyuncularımızın oluşturduğu ilk 11'le sahaya çıkan takımımız maçın başında Gökhan Zan ile öne geçti. Bu golden 5 dakika sonra genç oyuncusu Emre Çolak ile skoru 2-0'a taşıdı ve oyunun başında maçı koparttı. Bu golden sonra oyunu kontrolü altına alan ve rakibini fazla zorlamayan Fatih Terim'in öğrencileri devreye de bu skorla girdi. İkinci yarıda da rakibi karşısında rahat oyununu sürdürmeye devam eden Galatasarayımız dakikalar 54'ü gösterirken Engin Baytar'ın başrol oynadığı pozisyonun devamında Albert Riera ile skoru 3-0'a taşıdı. Karşılaşmanın başından itibaren etkili bir oyun ortaya koyan İspanyol oyuncu Galatasaray formasıyla ilk golüne imza atarken, etkili performansını da golle süslemiş oldu. Rakibi karşısında oyunu kontrol eden ve zaman zaman rakip kalede pozisyonlara giren takımımız 75.dakikada Yiğit Gökoğlan ile skoru 4-0'a taşıdı. Devre arasında transfer edilen genç oyuncu tıpkı kendisinden önceki golü atan İspanyol oyuncumuz Riera gibi Galatasaray formasıyla ilk golünü TT Arena'da atmış oldu.

Takipçimizin mağlup olduğu haftada zor günler geçiren Ankaragücü karşısında 3 puana rahat bir oyun ve farklı skorla ulaşan Galatasarayımız böylece puan farkını 5'e çıkartmış oldu. Galatasarayımız haftasonu ligin 23.haftasında Bursaspor ile deplasmanda karşılaşacak.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0