STSL | Şampiyonluk şarkısı düşmesin dillerden..

Spor Toto Süper Lig'in 20.haftasında evinde Kardemirçelik Karabükspor'u ağırlayan Galatasarayımız rakibi karşısında baştan sona üstün götürdüğü karşılaşmadan 5-1'lik galibiyetle ayrılmayı başardı ve puanını 46'ya yükseltti. Takımımızı galibiyete taşıyan goller Baros, Elmander x2, Melo ve Engin'den gelirken rakibimizin tek golünü Mustafa Sarp kaydetti. Karabükspor karşısında çok rahat bir oyun ortaya koyan ve sahadan farklı galibiyetle ayrılan takımımız galibiyet serisini üstüste 9 maça çıkarttı. Fatih Terim'in kişisel kariyer rekoru olarak tarihe geçen bu 9 maçlık galibiyet serisinin yanı sıra Karabükspor karşısında son galibiyetini 1998/9 sezonunda alan takımımız bu serüvenede son vermiş oldu. Geçen sezon 34 hafta sonunda 46 puana ulaşan Galatasaray, bu sene ligin 20.haftasında bu puana ulaşırken maç fazlasıyla 7 puan farkla liderliğine devam ediyor.

Rakibi karşısında maça hızlı başlayan ve Milan Baros'un 2.dakikadaki golüyle öne geçen takımımız ilk yarının son bölümüne girilirken 41.dakikada Johan Elmander ile skoru 2-0'a getirdi. İlk yarının son dakikalarında Mabiala'nın kırmzı kart görmesiyle 10 kişi kalan Karabükspor karşısında devreyi 2 farklı üstünlükle kapatan takımımız soyunma odası dönüşünde de karşılaşmaya golle başladı. Elmander'in yerde kaldığı pozisyonda Kamil Abitoğlu penaltı noktasını gösterirken, topun başına gelen Felipe Melo düzgün bir vuruşla fileleri havalandırdı ve skoru 3-0'a getirdi. Rakibi karşısında oyunu kontrol altına alan takımımız 65.dakikada Mustafa Sarp'ın golüne engel olamazken aradan geçen bir dakika sonra Johan Elmander'in golüyle skoru 4-1'e getirdi. Karşılaşmada son sözü söyleyen isim ise kendi pozisyonunu kendisi hazırlayan Engin Baytar oldu. Tecrübeli oyuncu karşılaşmanın skorunu belirleyen golü kaydederek skoru 5-1'e getirdi.

Rakibi karşısında 5 gol bularak bu sezon 40.golünü kaydeden takımımız, gelecek hafta Süper Lig'in 21.haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0