ZTK | Gelene 4, gidene 4..

Ziraat Bankası Türkiye Kupası 3.tur maçında evinde Adana Demirspor'u ağırlayan Galatasarayımız yedek ağırlıklı kadrosu ile çıktığı karşılaşmadan 4-1'lik skorla galip ayrılarak adını bir üst tura yazdırmayı başardı. Takımımıza galibiyeti getiren goller Ayhan Akman, Engin Baytar ve Sercan Yıldırım'dan gelirken rakibimizin tek sayısını Erçağ Evirgen kaydetti. Adana Demirspor karşısında rahat bir galibiyet alan takımımız bu sonuçla Ziraat Bankası Türkiye Kupası'nda 4.tura adını yazdırırken, karşılaşmada genç oyuncularımız Mertan Öztürk, Okan Derici ve Berk Yıldız forma şansı buldu. 2012 yılında oynadığı 3.resmi karşılamadan da 4 golle ayrılan takımımız ilginç bir seriye devam ederken, maç sonrası tribünlerde yaşanan olay oldukça can sıkıcıydı. Pegasus tribünde maç sonrası çıkan kavga sonucu bıçaklanan taraftarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve acil şifalar diliyoruz.

Karşılaşmanın mini analizi ilerleyen saatlerde..

1 yorum:

  1. valla 4 falan attık ama dünkü kadroyu ankaragücü bile 4 lerdi o kadar söyleyim. gençlere hiç bir lafım yok ama o savunma 4 lüsü nedir arkadaşlar. geçen sene iyi yerde bile bitirmişiz ligi bu dörtlü ile! Ama bence iyi oldu bu maç, teknik heyet ve yönetim görmüşlerdir eldeki malzemeleri de ciddi anlamda transfer gerektiğini anlamışlardır. allah as oyunculara zeval vermesin ne deyim, ebouesiz sağ bek zaten allahlık savunmadan birilerinin daha sakatlanması, ceza alması durumunda ne oluruz bilmiyorum.
    Maç eksiği, sakatlıktan yeni çıktı vs gibi şeylerle açıklanamayacak topçular var takımda. zaten hakan sol bek de zayıf halkayken (iyi gidiyor ama her an patlayabilir) yedeği tam bir bomba, kesinlikle galatasaray topçusu değil. Servet kafada bitirmiş takımı zaten, aydına laf bile söylemiyorum bu kadar kötü bir topçu olamaz bedava verilse alacak takım bulunmaz. bir de ben topçuyum triplerinde oynuyor ya (izleyen herkes anlamıştır ne demek istiyorum) öldürecek bir gün beni. riera dan bir cacık olmaz, servet ve aydınla kesinlikle yollar ayrılmalı devre arası.

    Kısacası dünkü maç bence şunu göstermiştir: bir sol bek + her iki kanatta da oynayabilen bir kanat oyuncusu + bir sağ bek + bir stoper (yedek)şart takıma. Forvete falan gerek yok elmander+ baros götürürler, zaten sercan da yavaş yavaş ısınıyor takıma. ön liberoda da melo + selçuk kadar iyi olamazlar ama ceyhun ve ayhan sezon sonuna kadar idare eder görüşündeyim.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0