Abdi İpekçi Arena yine, yeniden %100 !

Kulüp tarihinde ilk kez mücadele eden ve THY Euroleague'de top16 turunda mücadele ederek büyük bir başarıya imza atan Galatasaray Medical Park erkek basketbol takımı, top16 grubunda 4.maçında evinde turnuvanın en büyük favorisi ve namağlup ekibi CSKA Moskova'yı ağırlayacak. Karşılaşma öncesinde satışa çıkan tüm biletler dün itibariyle tükenirken, deplasman takımına ayrılan biletler de yine dün itibariyle satışa çıktı. THY Euroleague'de bu sezon Montepaschi Siena, Regal Barcelona ve Olympiakos karşılaşmalarında %100 doluluk oranıyla rakiplerini ağırlayan ve Abdi İpekçi Arena'nın gerçek bir cehennem olduğunu yaşatan taraftarımız görsel şov hazırlıkları ve yine her zaman olduğu gibi %100 doluluk oranı ile turnuvanın en iddialı takımı CSKA Moskova'yı ağırlayacak.

Bu sezon salon taraftarlığı konusunda adeta ders verircesine takımının yanında olan, Anadolu Efes deplasmanında bile "En fazla deplasman seyircisi" ünvanını ele geçiren, kendi salonunda oynadığı bir çok maçta %100 doluluk oranına ulaşan Galatasaray Medical Park sahaya zafer için çıkacak, taraftarıyla birlikte savaşacak. Euroleague yetkililerinin son derece memnun olduğu, gerek ilgiden gerekse görsel şovlardan tatmin oldukları, Avrupa'nın yeni yüzü Galatasaray'a sıcak baktıklarını hepimizin malumu. Hatta geçtiğimiz haftalarda oynanılan Olympiakos karşılaşmasında özel olarak bir ekip gelmiş ve tarihe canlı tanıklık etmişti. Gelecek sezon format değişeceğinden ötürü elemelere girmeden THY Euroleague'e katılım şansı veren wild-cardlardan birisi boşa çıkacak. Hatta A lisanslarından birisinin de boşa çıkması gündemde, wild-cardla davetiye yerine.. CSKA Moskova maçı ve önümüzdeki Anadolu Efes maçı bu nedenle son derece önemli karşılaşmalar. Sezona iyi başladığımız, taraftar olarak dikkatlerini çektiğimiz ve bizden memnun oldukları, sık sık kontak halinde oldukları bir gerçek. Yapılacak muhtemel şovlar, gösterilecek muhtemel ilgiler, biraz lobi ve birazda THY'nin desteği ile gelecek senelere dair lisans almak çok zor olmayacaktır. Yeterki gerek taraftar, gerek yönetim gerekli ilgiyi göstersin.

CSKA Moskova karşısında 15 sayı yemesine karşı deplasmanda dik duran, ezilmeyen, mücadeleden asla pes etmeyen ve savaşan Oktay Mahmuti'nin takımı Perşembe akşamı 12bin taraftarıyla, 12bin aile ferdiyle CSKA Moskova'yı evinde ağırlayacak. Khryapa sakatlığı nedeniyle bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Bir çok dev takıma yaşattığımız cehennemi yaşatıp, evimizde Barcelona ve Siena maçlarında 20 sayıdan geri dönüp galibiyetin kıyısından döndüğümüz ve Olympiakos ile şeytanın bacağını kırdığımız "Son topa kadar" mottosuyla galibiyet yaşarmıyız? Biz bu takıma inanıyoruz, güveniyoruz. Belki biraz hayalperest bir cümle olacak ama, Perşembe akşamı galibiyet için Abdi İpekçi Arena'ya gidiyoruz. Sizleri de bu inançla, bu düşünceyle salona davet ediyoruz.  Bu sezon yazılan tarihlere bir yenisini daha eklemeye ne dersiniz?

Abdi İpekçi yine, yeniden, 4.kez yüzde yüz doluluk oranıyla Avrupa sahnesinde.. Birisi büyük takımın büyük taraftarı mı demişti?

2 yorum:

  1. güzel yazı gerçekten.İnşallah perşembe günü cskya ilk mağlubiyeti yaşatırız.

    YanıtlaSil
  2. Tebrikler.. Gönülden katılıyorum ve gurur duyuyorum taraftarımızla..

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0