Sarayın Sultanları seni çağırıyor!

Kadınlar Basketbol Ligi'nde şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Galatasaray Medical Park kadın basketbol takımı, ligin 17.haftasında ezeli rakibi Fenerbahçe kadın basketbol takımını Çarşamba akşamı saat 20:00'de evinde ağırlayacak. Galatasaray TV'den yayınlanacak olan müsabaka öncesinde takım oyuncularımızdan taraftarlarımıza büyük bir çağrı var. Bir sayı farkla dahi kazanmamız halinde liderliği ele geçirecek olan Sarayın Sultanları ayrıca play-offlarda olası bir final eşleşmesinde de saha avantajını elinde bulunduracak. Salonun yüzde yüz oranında dolması halinde bu kadın basketbolunda bir ilk olacak ve Avrupa'da "12bin kişiyle oynanılan karşılaşma" olarak tarihe geçecek. Bu sezon Avrupa'ya adını sıkça duyuran Galatasaray taraftarı her zaman olduğu gibi yine takımının yanında olacak, takımıyla birlikte savaşacak ve Avrupa çapında yeni bir rekora imzasını atacak.

Bu zorlu mücadelede tüm taraftarlarımızı saat 20:00'de Abdi İpekçi Arena'ya davet ediyor, zorlu derbide takımımızın yanında olmaya çağırıyoruz. Takımımızla birlikte savaşıp, maç sonunda liderliği birlikte kutlamak için haydi hep birlikte Abdi İpekçi Arena'ya!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0