Abdi İpekçi Arena yine, yeniden %100 !

THY Euroleague'de tarihi başarılara imza atan Galatasaray Medical Park erkek basketbol takımı, taraftarıyla bir bütün olup kulüp tarihinde ilk kez mücadele ettiği Avrupa'nın en büyük basketbol organizasyonunda son 8 takım arasına kalmak için mücadele ediyor. Normal sezonun grup maçlarında evinde oynadığı Regal Barcelona, Montepaschi Siena karşılaşmalarında Abdi İpekçi Spor Salonu'nda %100 doluluk oranı ile rakiplerini ağırlayan Galatasaray Medical Park erkek basketbol takımı top16 turunun ilk maçında Anadolu Efes deplasmanında rekor kıran takımımız bu turda evinde oynadığı Olympiacos ve CSKA Moskova karşılaşmalarında da hınca hınç dolu salonda rakiplerini ağırladı.


THY Euroleague'de bu sezon ilk kez mücadele etmesine karşılık Euroleague yetkililerinin dikkatini çeken ve gerek tribünlerin doluluk oranı, gerek takımın başarısı, gerekse tribünde gerçekleştirilen görsel şovlarla Euroleague'in yeni yüzü olmayı başaran Galatasaray Medical Park erkek basketbol takımı top16 turunda evinde oynadığı üçüncü maçında da tribünlerde %100 doluluk oranıyla sahaya çıkacak. 8 gün sonra (22 Şubat Çarşamba) günü oynanacak olan karşılaşma için dün öğle saatlerinde satışa çıkan biletler 6 saat içerisinde tamamen tükendi ve muhtemelen Türk basketbolunda özel durumlar dışında (final, derbi vb.) bir ilk gerçekleşti. Anadolu Efes karşılaşmasından galibiyetle ayrılarak final 8 kapısını aralamak ve Olympiacos ile deplasmanda final niteliğinde oynayacağı karşılaşmada moralli olmak için sahaya çıkacak.

Avrupa'nın en zor deplasmanı haline gelen ve en ateşli taraftar grubuna sahip olan Galatasaray Medical Park erkek basketbol takımı taraftarıyla, "bütün aile" hep birlikte mücadele edecek. Anadolu Efes karşılaşması sonrasında deplasmanda oynanacak olan Olympiacos karşılaşmasında da taraftarımızın organizasyon hazırlıklarında olduğunu ekleyelim. Ayrıca üstüste üçüncü kez %100 doluluk oranına ulaşacak olan Yenilmez Armada bu sezon beşinci kez yüzde yüz doluluk oranına ulaşmış olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0