AVL | İstanbul BŞB karşısında net galibiyet..

Aroma Erkekler 1.Ligi'nin 17.hafta karşılaşmasında deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşan Galatasaray Yurtiçi Kargo erkek voleybol takımı rakibi karşısında baştan sona üstün götürdüğü karşılaşmada setlerde rakibi karşısında 18-25, 15-25, 17-25'lik sonuçlarla üstünlük kurarak sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı ve ligde 12.galibiyetine ulaştı. 3 oyuncu ve 1 antrenörün sarı kart gördüğü karşılaşmada takımımızda en skorer isim 14 sayı üreten Kemal oldu. Maçın en skoreri olan Kemal'e en büyük destek 13 sayı ile maçı tamamlayan Salvador Hidalgo oldu.

Maça iyi başlayan Galatasaray oldu. Üst, üste aldıkları sayılarla skoru 4-1 yaptılar. İlk teknik molayı da 8-5 önde geçtiler. Pasör Ulaş, Erhan ve Hidalgo’nun blok ve smaçlarıyla oyuna ağırlıklarını koydular. İkinci teknik molayı 16-9 önde geçen takımımız seti de 25-18 almayı başardı.

Maçın ikinci setinde de Galatasaray üstünlüğü vardı. Oyuna daha hakimdiler. Libero Caner çok iyi manşetler aldı. Milli pasörümüz Ulaş takımı çok iyi oynattılar. Kemal, Hidalgo ve Erhan ile Rivera’nın etkili servisleri rakiplerinin manşetlerini bozdu. Bloklarıyla da rakibin hücumlarını kestiler. Smaçlarıyla da sayıları hanelerine yazdırdılar. Teknik molaları 8-4 ve 16-10 önde tamamlayan Işık Menküer'in öğrencileri seti de 25-15 alıp, skoru 2-0 lehlerine çevirdiler.

Maçın üçüncü setinin başlarında çekişme yaşandı. Karşılıklı alınan sayılarla geçen setin ilk teknik molasını yine Galatasaray 8-6 önde geçti. Galatasaray’dan Rivera ile Büyükşehir Belediyesi’nden Hüseyin arasında bir pozisyon sonrası tartışma çıktı. Buna Galatasaray’dan Hidalgo da katıldı. Erhan bu sporcular arasına girerek tartışmaya son verdi. Maçın başhakemi Erdal Akıncı Galatasaray’dan Rivera ve Hidalgo’ya, Büyükşehir’den de Hüseyin’e sarı kart gösterdi. Karta itiraz eden Büyükşehir Belediyesi Nedim Özbey’e de sarı kart gösterildi. Kartlar sonrası oyunun tadı kaçtı. Morali bozulan Büyükşehir Belediyesi oyundan düştü. Bu düşüşü iyi değerlendiren Cim-Bom maçın ikinci setini de 16-11 önde bitirdi. Seti 25-17 maçı da 3-0 kazandı.

Maç yazısı: Tayyar Sümen/Voleybolmagazin

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0