CEV | Bekle bizi final-four..

Bu sezon yatırımlarının karşılığını almaya devam eden ve CEV Kupası'nda şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Galatasaray kadın voleybol takımı dörtlü finaller öncesinde evinde ağırladığı Sırp rakibi Kızılyıldız'ı baştan sona üstün bir oyun sonucunda 3-0'lık galibiyetle mağlup etti. Rakibi karşısında oldukça rahat ve üstün bir oyun sergileyen Dragan Nesic'in öğrencileri rövanş öncesinde yarı finale göz kırptı. Rakibi karşısında 25-14, 25-19, 25-16'lık set sonuçlarıyla 3-0'lık galibiyete uzanan takımımızda en skorer isim 18 sayı ile Rosir Calderon olurken yıldız oyuncuya en büyük destek 14 sayı ile Natali Hanikooğlu ve Sladjana Eric'ten geldi.

Sırp temsilcisi Kızılyıldız karşısında maça çok iyi başlayan Sarı-Kırmızılılar Natali’nin servis serisi ile üst, üste aldığı 5 sayı sonrasında ilk teknik molayı 8- 3 farklı önde geçti. Sonraki sürelerde de üstün oyununu sürdüren Sarı-Kırmızılılar Natalia, Calderon ve Eric’in etkili servis ve bloklarıyla rakiplerinin hücumlarını kestiler. Smaçlarıyla da sayıları aldılar. İkinci teknik molayı da 16- 6 önde geçip seti de 25- 14 aldılar.

İkinci sete hızlı giren Galatasaray, rakibinin skor 6-2 iken aldığı mola sonrası çok fazla basit hata yaptı ve Beograd bir anda sete ortak oldu 8-8. Setin ortalarına doğru Natalia Hanikoğlu ve Calderon ile tempoyu yeniden arttıran sarı kırmızılılar, 16-13 önde girdiği ikinci teknik moladan sonra bir daha arkasına bakmadı ve bu bölümü de 25-19 kazanarak durumu 2-0’a getirdi.

Adeta formalite olarak oynanan üçüncü settte de üstünlüğünü baştan sona hissettiren Galatasaray, ilk teknik molayı 8-5, ikincisini 16-10 geçti ve bu seti de 25-16 kazanarak maçı 3-0 kazandı. Böylelikle temsilcimiz, haftaya deplasmanda oynanacak rövanş maçı öncesi avantaj yakaladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0