Derbinin galibi Engelsiz Aslanlar..

Kurulduğu günden bu yana yerel ligleri kasıp kavuran ve üstüste 5 sezondur şampiyonluk sevinci yaşayan Galatasaray tekerlekli sandalye basketbol takımı, hepimizin bildiği adıyla Engelsiz Aslanlar, Süper Lig'de 11.hafta karşılaşmasında ezeli rakibi Beşiktaş'a deplasmanda konuk oldu. Süleyman Seba Spor Salonu'nda oynanılan karşılaşmada rakibi karşısında baştan sona mücadeleyi üstün götüren taraf olan Engelsiz Aslanlar rakibi karşısında ilk yarıyı 32-47'lik skorla önde kapattı. Devre dönüşünde rakibi karşısında üstünlüğünü sürdürmeye devam eden Galatasaray tekerlekli sandalye basketbol takımı karşılaşmanın final periyoduna 51-67'lik skorla girmeyi başardı. Ezeli rakibi ve ligde en büyük rakibi karşısında final periyodunda da farkın kapanmasına izin vermeyen Sedat İncesu'nun öğrencileri karşılaşmadan 72-85'lik skorla galip ayrılarak 11.hafta sonunda yenilmezliğini sürdürmeye devam etti.

Beşiktaş karşısında ligde oynadığı 2 maçı da kazanan ve olası bir play-off eşleşmesinde 1-0 önde başlayacak olan Engelsiz Aslanlar'da baş antrenör Sedat İncesu aldığı ceza nedeniyle takımın başında görev yapamadı. Beşiktaş derbisinde takımın başında yardımcı antrenör Tacettin Çıpa ve takım menajeri Abdurrahman Güven görev yaptı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0