Son hedef şampiyonluklar!

Her dalda şampiyonluğa oynayan bir kadro yaratarak tüm branşlarda başarı hedefleyen Galatasarayımızda, bu haftasonu takımlarımız oynadığı tüm karşılaşmalardan galibiyetle ayrılarak 5'te 5 yaptı. 17 Şubat Cuma günü başlayan Galatasaray haftasında ilk olarak futbol takımımız Mersin deplasmanında sahne aldı. Devam eden süreçte sırasıyla kadın basketbol ve voleybol takımlarımız sahaya çıkarak rakiplerini mağlup etti. Haftanın son gününde -yani bugün- sahaya çıkan erkek voleybol ve Engelsiz Aslanlar da rakiplerini mağlup etmeyi başardı ve her branşta şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Galatasaray tabir-i caizse tulum çıkartmış oldu.

Süper Lig'de en yakın takipçisine 6 puan farkla yoluna devam eden lider Galatasaray, Cuma günü Mersin İdmanyurdu ile deplasmanda karşılaştı. Lider Galatasaray zorlu deplasmandan 3 puanı üç golle alarak şampiyonluk şarkısını söylemeye devam etti. Fatih Terim'in öğrencileri aynı zamanda haftanın başlangıcını yapmış oldu. 18 Şubat Cumartesi günü oynanılan kadın basketbol ve voleybol karşılaşmalarıyla hafta devam etti. İlk olarak sahneye Ceyhun Yıldızoğlu'nun öğrencileri çıktı ve kadın basketbol takımımız ligde düşme potasında yer alan İstanbul Üniversitesi karşısında sahadan 61-68'lik galibiyetle ayrıldı. Günün devam eden bölümünde Dragan Nesic ve öğrencileri ligde ezeli rakibi Beşiktaş'ı ağırladı ve rakibi karşısında üç sette de ezici üstünlük sağlayarak sahadan 3-0'lık net galibiyetle ayrılarak haftanın ikinci gününde de galibiyet serisinin devam etmesini sağladı. 

19 Şubat Pazar günü sahne erkek voleybol ve tekerlekli sandalye basketbol takımlarının oldu. Günün ilk maçında Sivas 4 Eylül Belediyesi'ni ağırlayan Işık Menküer ve öğrencileri rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun ve 3-0 gibi net bir skorla galibiyetle ayrılarak dördüncü maçta dördüncü galibiyetine ulaştı. Haftanın son maçında kurulduğu günden buyana ligde aldığı mağlubiyet sayısı bir elin parmaklarını geçmeyecek olan Engelsiz Aslanlar sahaya çıktı. Şampiyonluk yarışında en büyük rakibi Beşiktaş'a deplasmanda konuk olan takımımız rakibi karşısında tıpkı diğer takımlarımız gibi baştan sona üstün bir oyun ortaya koyarak sahadan 72-85'lik galibiyetle ayrılmamızı sağladı.

Bu haftaiçinde Türkiye Kupası düzenlendiğinden dolayı haftasonu erkek basketbol branşında herhangi bir müsabaka oynanmadı. Takımımız haftaiçerisinde düzenlenen Türkiye Kupası'nda çeyrek finalde Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni mağlup edip yarı finale yükselirken, ezeli rakibi Beşiktaş'a yarı finalde uzatmalarda mağlup olarak turnuvadan elendi. Konya'da düzenlenen organizasyonda Beşiktaş Milangaz finalde Bandırma Banvit'i mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0