Saat 16:00'da hep birlikte Burhan Felek'teyiz..

Aroma Erkekler 1.Lig'inde bu hafta derbi haftası.. Galatasaray Yurtiçi Kargo erkek voleybol takımı ligin 14.haftasında ezeli rakibi Fenerbahçe Grundig ile karşılaşacak. Hiç kuşkusuz salon taraftarlığı konusunda rakiplerinden kat ve kat üstün olan Galatasaray taraftarına bu maçta büyük iş düşüyor. Geçtiğimiz senelerde basketbolda gerçekleştirilen yapılanma sonrasında mücadelenin karşılığını veren oyuncularımızı yalnız bırakmayan taraftarımız, bu yıl voleybolda gerçekleştirilen yapılanmayı da gözardı etmeden salonda yerini alıyor. Son olarak AEK Atina karşılaşmasında Türkiye'de en iyi voleybol tribünlerinden birisini gerçekleştiren taraftarımız bugün saat 16:00'da Burhan Felek Spor Salonu'nda ezeli rakibi Fenerbahçe Grundig karşısında salonu rakibine dar edecek ve takımıyla birlikte savaşarak 11.galibiyete uzanmamızı sağlayacak.

13 hafta sonunda 10 galibiyet, 3 mağlubiyet ile 28 puanda bulunan takımımız bu karşılaşmadan galip ayrılması halinde ligde üstüste 9.galibiyetini elde etme başarısını gösterecek ve ayrıca ligin ilk yarısında kaybettiği karşılaşmanın rövanşını almış olacak. Haftayı tüm branşlarda galibiyetle kapatmak için, ligde 11.galibiyet için, galibiyet serisine devam etmek ve derbiden zaferle ayrılmak için takımımızın yanında olup, onlarla birlikte mücadele edelim!  

Tüm taraftarlarımızı saat 16:00'da Burhan Felek Spor Salonu'na davet ediyoruz!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0