İyi ki doğdun Hagi!

Söyleyecek pek fazla birşey yok aslında. Ne Hagi'yi anlatmaya gerek var, ne de onun hakkında birşeyler karalamaya.. Galatasaray formasıyla Metin'i canlı canlı izleme fırsatı bulamayan bu gözler Gheorghe Hagi gibi tüm en büyük futbol efsanelerinden birisini izledi. Onunla birlikte tarihe tanıklık etti, onun kaydettiği 132 gole sevindi, 59 golde de ona payını verdi. Çocukluğumuzda da, gençliğimizde de Ercan Taner'in söylediği gibi "Hagi" diye bağırmayı öğrendik. Topu ayağıan her aldığında heyecanlanmayı öğrendik. Frikiklerin başına o geçtiğinde "Hangi köşeye, nasıl falso ile vuracak acaba" diye beklemeyi öğrendik. Hepimiz futbol topunu gördüğümüzde sokakta oynarken kendimizi bir anda Hagi yerine koyduk, belki ilk formamız Hagi'ydi. 


Galatasaray tarihinin gelmiş, geçmiş ve gelecek en büyük oyuncuları arasında her zaman ismi yazılı olacak olan Commandante'nin bugün doğum günü. Mutlu yıllar Karpatların Maradonası.. Teknik direktörlük kariyerini bir kenara bırakarak seni Galatasaray'da en güzel dönemlerinle, en başarılı günlerinle, yaptıklarınla, yaptırdıklarınla hatırlayacağız. Parlour'a o dirseği hep birlikte attık, Monaco'ya o füzede hep birlikte ayağa kalktık. Erol Ersoy'un suratına birlikte tükürdük. Galatasaray'ın hakkını saha içerisinde yedirmeyen, mücadele eden, 35 yaşında olmasına rağmen en az 18'lik delikanlılar kadar koşan, Galatasaray'ı başarıdan başarıya koşturan büyük usta... Biz sözü son bir cümleyle bırakalım, devamını siz en iyisi Ercan Taner'den dinleyin.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0