ST Süper Lig Panorama 27. Hafta


Galatasaray - Sturm Graz maçının 11-12 yıl sonra tekrar, pardon 'ilk defa' tartışıldığı ülkenin Eurovision 2012 şarkısının açıklanacağı gün, umarım hepinize çok iyi davranır. Şubat'ın son haftasındayız ki bu gelecek hafta artık Mart'a girdiğimizi gösterir. O da ilkokul panolarında asılı halinden hatırladığımız mevsimler afişinin, renkli kısmına, İlkbahar'a geçiş yaptığımızı.. O da ilkbaharda yaşadığımız heyecanlara, çiçeklere, böceklere, şampiyonluklara yakın olduğumuzu hissettirir.. Hissettiniz mi?


BOL BOL GOL
Bu ne gollü bir haftaydı böyle! 1-0 biten Gaziantepspor - Orduspor maçı dışındaki tüm maçlarda en az 3 gol seyretme şansı buldu Türk futbolseverler. İki maçta 6, bir maçta 5, bir maçta da 4, toplamda tam 34 kez topun ağlarla buluşmasına şahit olduk. Anlaşılan Süper Lig takımları golü seviyorlar. Performanslarının devamını diliyoruz.

BEYAZ ADAM - SİYAH ADAM
Necati Ateş'in geri dönüşünün ne kadar iyi bir fikir olduğunu tekrar anladık. Haftanın adamı iki gol atıp, bir penaltı yaptırarak formasının hakkını verdi. Beyaz adamın fotoğrafta çok bir sevdiği siyah adam Eboue'nin de Afrika Kupası'ndan gelip takıma katılması çok sevindirici bir gelişme. Özlemişiz.

DE SOUZA AİLESİ
Alex'in eşine alışverişte yaptığı yardım, geçtiğimiz günlerde gazete sayfalarında kendine yer edindi. Bu haftaki maçın başında kucağında tuttuğu bebenin de kendi çocuğu olduğunu tahmin ediyorum, onu taşırkenki huzurunu hissedebiliyorum. Haftanın babası, tüm futbolculara öykünen erkeklere örnek olmalı! Böyle davranacaksınız, eşinize ve ailenize her daim destek olacak, her ahval ve şeraitte, en yükseklere çıktığınızda bile onlardan uzaklaşmayacaksınız.. Bizim Kewell da böyleydi, o da memleketinde golleri diziyormuş, inşallah mutludur da. 

DARBE
Haftanın sakatı Johan Elmander oldu. Pek sakat bir futbol geçmişi olmayan forvetimiz, bir kas zorlanması nedeniyle maçın yarısında çıktı, bizleri çok korkuttu ama derbide sahada olması için sağlık ekibimiz elinden geleni yapıyormuş. Sahi, geçen senelerde çok çektiydik sakatlıklardan da, bu sene Gökhan Zan dışında müzmin sakatımız yok gibi, böyle bi haftalık kas incinmelerine vs. üzülüyoruz. Acaba istikrarımızın sebebi olarak bunu gösterebilir miyiz... 

GÜREŞ
Fazla söze ne hacet. Şakalaşma desem değil, futbol desem değil, güreş desem değil ama baya eğlenceli bir sahne yansımış haftanın fotoğrafına. Hakan Arıkan'ın forma renginin de karenin çocuksuluğuna katkısı yok değil. Kolların ve bacakların nerede başladığını ve nerede tahmin etmeye çalışmaca, izleyicisini de oyunun içine çekiyor.




Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0