STSL | Cimbom yüzümüzü güldür bu sene..

SporToto Süper Lig'de son 4 maçında 7 puan kaybeden ve takipçileri ile arasındaki puan farkının inmesine engel olamayan Galatasarayımız, yaşadığı puan kayıplarına son vermek ve yeni bir galibiyet serisinin startını vermek için Gaziantep deplasmanındaydı. Süper Lig'in lideri Galatasarayımız, deplasmanda konuk olduğu kırmızı-siyahlı rakibi karşısında devreyi golsüz eşitlikle kapatırken, ikinci devrenin başında rakibi karşısında geriye düştü. Gaziantepspor karşısında Popov'un golüyle 1-0 geriye düşen takımımıza beraberliği getiren gol yeni transferimiz Necati Ateş'ten gelirken, takımımıza galibiyeti getiren isim İsveçli golcümüz Johan Elmander oldu. Gaziantepspor karşısında geriye düşmesine rağmen sahadan galibiyetle ayrılan Fatih Terim'in öğrencileri liderliğini perçinlerken maç fazlasıyla puan farkını da 6'ya çıkartmış oldu.

Gaziantepspor karşısında aldığı galibiyetle puanını 53'e çıkartan takımımız ayrıca Süper Lig'de attığı gol sayısını da 47'e yükseltmiş oldu. Rakibi karşısında zorlu deplasmanda sahadan galibiyetle ayrılan takımımız böylece maç kazanamama sendromunu da atlatmış oldu. Kamil Ocak Stadı'nda rakibi karşısında elde ettiği geri dönüşle ligde 16.galibiyetine imza atan takımımız ayrıca Gaziantepspor karşısında 5 maçtır kazanamama serisine de son vermiş oldu.





Karşılaşmanın detaylı analizi ilerleyen saatlerde..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0