11 saatte Sivas..

Spor Toto Süper Lig'in 29.haftasında deplasmanda yarın akşam Sivasspor ile karşılaşacak olan Galatasarayımız bugün öğle saatlerinde çıktığı yolculuğu dakikalar evvel tamamladı. Bu sabah yapılan antremanın ardından öğle yemeği sonrasında saat 13:30'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nden havalimanına hareket eden lider Galatasaray, 1.5 saat rötarın ardından Sivas'a uçmak üzere hareketlendi. Hava şartlarının kötü olması nedeniyle Sivas yerine Kayseri'ye inen takımımız karayolunu kullanarak Sivas'a gitmeyi tercih etti. Buzla kaplı yolda oldukça tedbirli bir şekilde yolculuk eden takımımız verdiği yemek molasının ardından yeniden yolculuğa koyuldu. Molalar dışında 9 saatlik yolculuğun ardından Sivas'ta kamp yapacağı otele varan takımımızı taraftarlarımız karşıladı. Yarın oynanacak olan zorlu karşılaşma öncesinde bu yolculuğun bünyelere yapacağı etki malumunuz. Üç puandan öte futbolcularımızın sağlığı hiç kuşkusuz, sağ salim dönmeleri ümidiyle..

2 yorum:

  1. Saat tam 13.00'da toplandık 5 - 6 otobüs takımı karşılamaya gidecektik, emniyet izin vermedi, uçak geç geldi, ulaşım imkanı olanlar takımı otel girişinde karşıladı fakat o efsane olacak pankartın üstünde yazan #sampiyonlukyakinmesaleyiyakin meşaleyi yaktırmadılar.

    YanıtlaSil
  2. Yarın ki netice ne olursa olsun ASLANLARIMIZIN sağlığı herşeyden önemli. Olsun yenilsinler. Size bişi olmasın ASLANLAR...

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0