AVL | Torul Gençlik'e set yok..

Aroma Erkekler Voleybol Ligi'nin 18.hafta karşılaşmasında Galatasaray Yurtiçi Kargo evinde Torul Gençlik'i ağırladı. Baştan sona üstün bir oyunla rakibi karşısında rahat bir galibiyete ulaşan Işık Menküer'in öğrencileri rakibi karşısında setlerde 25-11, 25-13, 25-17'lik skorlarla üstünlük kurarak 3-0'lık galibiyete ulaştı ve ligde 13.galibiyetini elde etti. Torul Gençlik karşısında takımımızın en skorer ismi 12 sayı ile oynayan Hidalgo olurken, Kübalı smaçöre en büyük destek 11 sayı ile oynayan Kemal'den geldi.

Maça çok iyi başlayan ev sahibi Galatasaray, zayıf rakibi karşısında çıkarttığı başarılı oyunuyla taraftarlardan da büyük alkış aldı. Kemal’in servis atışıyla başlayan maçta, Cim-Bom üst, üste aldığı sayılarla skoru 5-0 yaptı. İlk teknik molayı da 8-5 önde geçti. Teknik mola sonrası servise pasör Ulaş geçti. Ulaş’ın etkili servisleriyle Cim-Bom skoru 14-5 yaparken sayı farkını da 6 sayıya çıkarttı. İkinci teknik molayı da 16-8 önde tamamladı. Hidalgo’nun servis serisinde de Cim-Bom skoru 20-10 yaptı. Konuk takım bir sayı alırken, Erhan’ın servis serisiyle de 5 sayı alan Galatasaray seti 25-11 aldı.

Güç ve teknik yönden rakibinden üstün olan Galatasaray, ikinci seti de kazanırken zorlanmadı. Libero Akif ve Caner çok iyi manşetler aldı. Milli pasör Ulaş bu maçta da klasını gösterdi. Smaçörleri Kemal, Hidalgo, Rivera ve Kervin’in smaçları, Erhan’ın blokları Galatasaray’ın maçı kazanmasında büyük etken oldu. Teknik molaları 8-3 ve 16-7 önde tamamlayan Cim-Bom seti de 25-13 alıp, skoru 2-0 lehlerine çevirdiler.

İki set almanın rahatlığıyla sahaya çıkan Cim-Bom, maçın üçüncü setinde üst, üste hatalar yaptı. Bunu çok iyi değerlendiren konuk takım Torul 7-5 öne geçti. İlk teknik molayı da 8-7 önde bitirdi. Set için umutlandıysa da buna Galatasaray izin vermedi. İşi sıkı tuttu. Skor 9- 9’da beraberliği yakaladı. Sonraki sürelerde oyuna iyice ağırlığını koyan Sarı-Kırmızılılar ikinci teknik molayı 16-11 önde geçti. Seti de 25-17 alıp sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0