Bir aile tablosu..

Süper Lig'de şampiyonluğa yürüyen Galatasaray futbol takımı ve CEV Kupası'nda şampiyonluğa yürüyen Galatasaray kadın voleybol takımı bugün öğle yemeğinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde biraraya geldi. Teknik direktörümüz Fatih Terim'in daveti üzerine tesislere gelen kadın voleybol takımımız CEV Kupası yarı final turunda karşılaşacağı Tomis Constanta karşılaşması öncesinde yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı öğle yemeğinde ortaya çıkan tablo ve yukarıda gördüğünüz resim Galatasaray'ın bir aile olduğunu kanıtlarcasınaydı. Uzun zamandır bu tarz birliktelikler görmemiştik. Bunun örneklerini bu yıl sık sık görüyoruz.

Bu sezon voleybolcu ve basketbolcu oyuncularımızı bir kaç kez Türk Telekom Arena'da görme şansımız olmuştu. Bunun yanı sıra basketbol maçlarında da futbolcularımızı ve teknik direktörümüzü salonda gördük. Gelecek hafta evimizde oynayacağımız Tomis Constanta maçında da futbol takımımız ve teknik heyet Burhan Felek Spor Salonu'nda yer alacak. Tesislerimizde gerçekleşen buluşma sonrasında 2.başkanımız Adnan Öztürk, şube sorumlumuz Mehmet Cibara, futbol takımı teknik direktörümüz Fatih Terim, voleybol takımımızın teknik direktörü Dragan Nesic ve takım kaptanımız Lo Bianco açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar;

Adnan Öztürk:  “Galatasaray’ın temeli sevgi üzerine kuruludur ve Galatasaray çok büyük bir ailedir. Dün basketbolcularımız Türkiye Kupası’nı aldılar. Galatasaray büyük bir aile ve sevgi saygı ailesidir. Bu da Galatasaray’da yaşanmaya başladığı zaman takımı zirveye taşıyor. Şimdiden bütün voleybolcularımıza şans diliyorum. İnşallah hep beraber Milano’daki finale gideceğiz”

 Mehmet Cibara: “Fatih Terim Hocamızın bu jestine çok teşekkür ediyoruz. Her zamanki nezaketiyle bizi davet etti. Biz de inşallah iyi bir sonuçla ikinci maçta onları Burhan Felek Spor Salonu’nda ağırlarız. Arada da bir derbi maçımız var, umarım onu da beraber kutlarız. Ali Dürüst, Adnan Öztürk, Abdürrahim Albayrak, Sedat Doğan, Ahmet Ocaklı, hep beraber tek yürek olduk. Kulübümüzün başarısı için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.”

Fatih Terim: “Başarılı bir takımımızı burada görmekten son derece mutluyum. Galatasaraylı futbolcu ya da voleybolcu değil, Galatasaraylı sporcu olarak bakmak lazım. Onları burada görmek, beni de takımı da çok mutlu etti. Onlar da bizi umarım salonlarda görecekler. Elimizden geldiği kadar gidiyoruz ama bundan sonra daha sık gideceğiz. Onları yakından tanıdığım için çok mutlu oldum. Gerek teknik heyet, gerekse sporcular Sayın Yöneticimiz Mehmet Cibara başkanlığında gayet güzel bir kafile. Onları burada ağırlıyoruz. Zaten Galatasaray bu demek. Her yerde, her zaman, her kulvarda, saha içinde, saha dışında bir bütün olarak hareket edebilmek önemli. O yüzden çok mutluyum, onlara da buradan sevgilerimi gönderiyorum. Umarım çok daha başarılı olacaklar.”

Dragan Nesic: “Bu organizasyon için takımım ve kendim adına herkese teşekkür ediyorum. Teknik direktör Fatih Terim'le yan yana olmak benim için büyük onur. Bu yüzden çok mutluyum." 

Lo Bianco: “Burada olduğum için onur duyuyorum ve çok mutluyum. Daha önce teknik direktör ve oyuncularla tanışma fırsatımız olmamıştı. Umarım bu yemek CEV Kupası’nda bize şans getirir.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0