Euroleague Women'da Final Eight belli oldu.

Galatasaray Medical Park kadın basketbol takımının ev sahipliği yapacağı ve 28 Mart - 1 Nisan tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek olan Euroleague women final 8 turuna katılacak takımlar belli oldu. Abdi İpekçi Arena'da düzenlenecek olan organizasyona ev sahibi sıfatıyla katılacak olan Galatasaray Medical Park kadın basketbol takımının yanı sıra ikinci turdan gelen 7 takım bu akşam oynanılan karşılaşmalar ile tamamlanmış oldu. Şampiyonluk için mücadele edecek olan 8 takımın dörderli gruplar halinde ikiye bölündüğü organizasyonda ülkemizi temsil eden 2 takım (Galatasaray Medical Park ve Fenerbahçe) aynı grupta yer alıyor.


Abdi İpekçi Arena'nın ev sahipliği yapacağı ve Galatasaray Medical Park kadın basketbol takımının ev sahibi sıfatıyla yer alacağı organizasyonda gruplarında ilk sırayı alan takımlar şampiyonluk için final mücadelesinde yer alacaklar. Tek maç usülü oynanacak olan karşılaşmalar sonrasında 1 Nisan akşamı Abdi İpekçi Arena'da oynanacak olan final karşılaşmasıyla 2012 Euroleague Women şampiyonu belli olacak.

A Grubu: Galatasaray Medical Park - Fenerbahçe - Rivas Ecopolis ve Beretta Familia
B Grubu: Ros Casares - UMMC Ekaterinburg -Wisla Krakow ve Spartak Moskova

Turnuva statüsü;
A1 vs. B1 (Final)
A2 vs. B2 (Üçüncülük)
A3 vs. B3 (Beşincilik)
A4 vs. B4 (Yedincilik)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0