Haftanın rengi sarı-kırmızı..

Bu sezon her branşta başarı hedeflediğimiz aşikar. Takımlarımız hem gerçekleştirdikleri yapılanmaları tamamlamak, hemde yarıştıkları kulvarlarda şampiyonluk yaşamak için mücadele ediyor. Galatasarayımızın 4 farklı branşta mücadele eden 7 farklı takımı bu hafta oynadığı karşılaşmalardan galibiyetle ayrılarak muhteşem bir haftasonu geçirmemizi sağladılar. Takımlarımız ayrıca hafta içerisinde oynadıkları karşılaşmalardan da galibiyetle ayrılarak büyük bir başarıya imza attı. Galatasaray arması 2'si hafta içinde olmak üzere toplamda 9 kez sahaya çıktı ve tüm karşılaşmalardan galibiyetle ayrıldı!


Hafta ortasında THY Euroleague'de Anadolu Efes ile karşılaşan Oktay Mahmuti'nin öğrencileri bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak tarihinde ilk kez katıldığı THY Euroleague organizasyonunda çeyrek finale kalmak için umutlarını son haftaya taşıdı. Galatasaray Medical Park erkek basketbol takımı haftasonu sahaya çıkan ilk takımımız oldu ve Beko Basketbol Ligi'nin 19.haftasında Hacettepe Üniversitesi karşısında aldığı galibiyetle ligde liderlik yürüyüşüne devam etti. Yenilmez Armada bu akşam saat 21:45'te oynayacağı Olympiakos karşılaşmasından da galibiyetle ayrılması halinde kulüp tarihinde ilk kez mücadele ettiği THY Euroleague'de tarihi bir başarıya imza atacak ve adını son 8 takım arasına yazdıracak!

Haftaiçi maç oynayan tek takımımız Yenilmez Armada değildi sadece.. Bu sezon yeni bir yapılanmaya giren Galatasaray kadın voleybol takımı da hafta ortasında CEV Kupası'nda son 4 takım arasına adını yazdırmak için Kızılyıldız'ı evinde ağırladı. Rakibi karşısında baştan sona üstün ve rahat bir oyun ortaya koyan Dragan Nesic'in öğrencileri karşılaşmadan 3-0 gibi net bir sonuçla ayrıldı ve rövanş öncesi umutlu olmamızı sağladı. Galatasaray kadın voleybol takımı haftasonu Aroma Kadınlar Voleybol Ligi'nde oynanılan IBA TED Kimya Kolejliler karşısında da altın sette 3-2'lik sonuçla gülen taraf oldu ve ligde iddiasını sürdürmeye devam etti. Dragan Nesic ve öğrencileri bu akşam oynayacağı Kızılyıldız karşılaşmasından galip ayrılması veya mağlup olmasına rağmen altın seti kazanması durumunda "şampiyonluk" hedefiyle yola çıktığı CEV Kupası'nda adını son 4 takım arasına yazdıracak.

Bu sezon ligde şampiyonluk iddiası ile mücadele eden bir başka takımımız olan Galatasaray Medical Park kadın basketbol takımımız Kadınlar Basketbol Ligi'nde 20.hafta mücadelesinde hafta sonu oynadığı Homend Antakya Belediyesi karşılaşmasından galibiyetle ayrılarak haftasonu 3.galibiyetimize imza attı. Ceyhun Yıldızoğlu'nun öğrencileri rakibi karşısında 77-70'lik skorla galip gelirken maçın yıldızı 26 sayı - 18 ribaund ile oynayan Sylvia Fowles oldu.

Challenge Cup'tan elenen ve ligde şampiyonluk için mücadele eden, sezon başında yeni bir yapılanmaya giren Galatasaray Yurtiçi Kargo erkek voleybol takımı Aroma Erkekler Voleybol Ligi'nde haftasonu konuk olduğu İstanbul BŞB karşısında 3-0'lık galibiyete uzanırken, rakipleri ile tartışan 2 oyuncumuz (Salvador Hidalgo ve Rivera) sarı kart gördü.

TSB Süper Ligi'nin namağlup lideri ve son şampiyonu Engelsiz Aslanlar bu haftasonu deplasmanda karşılaştığı Şanlıurfa Engellier takımını 71-91'lik skorla mağlup ederek maç eksiğine rağmen liderliğine devam ediyor. Son 5 yılın üstüste şampiyonu olan, ligde 11 maçta yenilgisi bulunmayan Engelsiz Aslanlar'da maçın en skorer ismi 17 sayı ile İsmail Ar oldu.

Havuzların kralı Galatasaray kaldığı yerden devam ediyor desek yalan söylemiş olmayız. Sutopu 1.Ligi'nde eçen hafta oynadığı maçlarda Modaspor'u 31-1, İYİK takımını da 9-6 yenen takımımız bu hafta oynadığı Heybeliada karşılaşmasından da 8-4'lük skorla galip ayrılarak yenilgisiz liderliğini sürdürmeye devam ediyor.

Bu sezon Süper Lig'de şampiyonluk yürüyüşüne devam eden Fatih Terim'in öğrencileri evinde ağırladığı ezeli rakibi Beşiktaş karşısında maçın son dakikalarında bulduğu golle sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrıldı ve en yakın takipçisiyle arasındaki puan farkını 9'a çıkartmış oldu. Derbide galibiyeti getiren goller Johan Elmander (2) ve Felipe Melo'dan gelirken Beşiktaş'ın golleri İbrahim Toraman ve Semih Kaya (k.k.)'dan geldi. Futbol takımımızın aldığı galibiyet bu haftasonu 7, hafta genelinde 9.galibiyetimiz olma özelliği taşıyordu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0