Her dalda nice kupalar!

Bu sezon tüm branşlarda "mutlak başarı" hedefiyle yola çıkan kulübümüz 4 farklı branşta, 7 takımı ile sahaya çıktığı haftasonunda yeniden tulum çıkarttı ve tüm takımlarımız haftayı toplamda 8 galibiyetle kapattı. Haftanın açılış galibiyeti kadın basketbol takımımızdan gelirken, kapanış futbol takımımızdan geldi. Futbol, basketbol, voleybol ve sutopunda rakipleri karşısında net galibiyetlere ulaşarak geçtiğimiz hafta ulaştığı başarıyı tekrarladı. Haftalardır tekrarlayan başarının ardından seçim öncesinde Ünal Aysal'ın "Başarı, başarı, başarı" sözünü hatırlıyoruz. Galatasaray'ın "spor" kulübü olduğunu unutmadan hep birlikte yepyeni zaferlere ulaşmak dileğiyle..

Haftanın açılış maçı Galatasaray Medical Park kadın basketbol takımından geldi. Kadınlar Basketbol Ligi'nin 21.haftasında Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni evinde ağırlayan Ceyhun Yıldızoğlu ve öğrencileri karşılaşmadan 67-41 gibi farklı bir galibiyete imza atarak ligde 18.galibiyetine ulaştı. Karşılaşmanın yıldızı hiç kuşkusuz 20 sayı-12 ribaund-5 blok ile oynayan Sylvia Fowles oldu. 

Cumartesi gününün ikinci galibiyeti Galatasaray sutopu takımından geldi. Galatasaray Olimpik Havuzu'nda ENKA'yı ağırlayan takımımız 12-5 mağlup ederek haftanın 2.galibiyetine imza attı. Pazar gününün sabah saatlerinde de yine Galatasaray sutopu takımı şampiyonluk yolunda Işıkkent karşısında 13-2'lik skorla havuzdan galip ayrıldı ve haftanın 3.galibiyetine imza attı.

Galibiyet serisi Engelsiz Aslanlar ile devam etti. Kurulduğu günden bu yana ligde aldığı mağlubiyet sayısı bir elin parmaklarını bile geçmeyen Galatasaray tekerlekli sandalye basketbol takımı ligin 13.haftasında Engelli Yıldızları evinde konuk etti. Rakibi karşısında 114-42'lik galibiyetle ayrılan ve ligde maç eksiğine rağmen yenilgisiz liderliğine devam eden takımımızda maçın yıldızı 28 sayı ile oynayan Özgür Gürbulak oldu.

Pazar gününün ikinci Engelsiz Aslanlar'dan gelirken, günün devam eden sekansında voleybol takımlarımızdan galibiyet serisi gelecekti. Erkek ve kadın voleybol takımımızın yanı sıra erkek basketbol takımımızda ligde en zorlu rakibi karşısında galibiyet için sahaya çıkacaktı. Galatasaray kadın voleybol takımı deplasmanda konuk olduğu Pursaklar İhtisas karşısında rahat bir oyun ve 3-0'lık net galibiyetle sahadan ayrılırken haftanın beşinci galibiyetine imza atıyordu. Günün devam eden bölümünde bir başka galibiyet haberi de erkek voleybol takımızdan geldi. Evinde ağırladığı Torul Gençlik karşısında 3-0'lık galibiyetle sahadan ayrılan Galatasaray Yurtiçi Kargo erkek voleybol takımı haftanın altıncı galibiyetine imza attı.

Pazar gününün kapanış galibiyeti Galatasaray Medical Park erkek basketbol takımından geldi. Beko Basketbol Ligi'nin 21.haftasında deplasmanda Anadolu Efes'e konuk olan Yenilmez Armada rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun ortaya koyarak sahadan 65-74'lük galibiyetle sahadan ayrılırken, bir maç eksiğine rağmen liderlik koltuğuna oturdu.

Cumartesi ve Pazar günü oynadığı 7 karşılaşmada sahadan galibiyetle ayrılan Galatasarayımız haftanın son galibiyetine futbol takımı sayesinde ulaşacaktı. Sivasspor karşısında oldukça zor şartlar altında, zor bir deplasmanda yer alan Fatih Terim'in öğrencileri zorlu deplasmanda rahat bir galibiyet alarak 3 puana 4 golle ulaştı. Süper Lig'de liderlik koltuğunun tek sahibi olan Galatasarayımız en yakın takipçisiyle arasındaki puan farkını 9'da korumaya devam ederken, bir sonraki takipçisiyle puan farkını 17'e çıkarttı. Bu galibiyet aynı zamanda bu hafta sahaya 8.kez çıkan kutsal armanın 8.galibiyeti olacaktı ve oldu da.

Sonuç itibariyle, resmi marşımızda da dile getirdiğimiz gibi.. "Her dalda nice kupalar, son hedef şampiyonluklar!"

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0