Tebrikler Fenerbahçe Universal..

Fenerbahçe Universal kadın voleybol takımı 24-25 Mart tarihleri arasında Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen CEV Şampiyonlar Ligi finallerinde yarı final turunda Dinamo Kazan, finalinde ise RC Cannes'ı mağlup ederek kadın voleybolunda Avrupa'nın bir numaralı organizasyonunda şampiyonluğa ulaştı. Bakü'deki Haydar Aliyev Spor Salonu'nda oynanılan final karşılaşmasında Fransız temsilcisi RC Cannes karşısında 3-0'lık üstünlükle sahadan ayrılan Fenerbahçe Universal takımını gösterdikleri başarıdan ötürü tebrik ediyoruz. Geçtiğimiz sezon Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom'un şampiyonluğunun ardından üstüste 2.kez Avrupa Şampiyonlar Ligi Kupası ülkemize gelmiş oldu.


Futbol, basketbol ve tekerlekli sandalye basketbolunda Avrupa'dan kupa getirmiş bir camia olarak, ezeli rakibimizi bu başarısından ötürü tebrik ediyoruz. Darısı kulübümüzün başına..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0