Tomas Ujfalusi: Artık her maç final..

Süper Lig'de geride kalan 31 hafta sonunda en yakın takipçisiyle arasında (maç eksiğiyle) 6 puanlık farkı korumaya devam eden ve normal sezonu şampiyon tamamlamayı garantileyen Galatasarayımızda bugün oynanacak zorlu Trabzonspor karşılaşması öncesinde kaptan Tomas Ujfalusi açıklamalarda bulundu. Galatasaray TV'e açıklamalarda bulunan tecrübeli stoper ligin sonuna kadar oynayacağımız tüm karşılaşmaların birer final olduğunu belirtirken, bu akşam oynanacak karşılaşmada mücadele etmekten çekinmeyen bir Galatasaray izleteceklerini dile getirdi.
 
"Bizi çok önemli bir maç bekliyor. Trabzonspor şampiyonluk yolundaki bir rakip. Ama sadece bu maç için değerlendirmemek lazım. Bizim şu anda 3 tane finalimiz var. Bu 3 finalden 9 puanla ayrılıp, en azından Fenerbahçe'yle aramızdaki 9 puanlık farkı korumak istiyoruz. Tabii bunun ilk adımı da Trabzonspor maçında atılacak. Ardından rakibimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz.

Sivasspor’a 1-0 kaybettik. Maça baktığımızda ise 90 dakika boyunca oyunun içinde olan, devamlı mücadele eden ama gol atmayan bir Galatasaray vardı. Trabzonspor maçında da mücadele eden bir Galatasaray olacak, tabii buna golü de eklememiz lazım."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0