Abdürrahim Albayrak: Herşeyden önemlisi disiplin..

Bu sabah Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antremanda Felipe Melo ve Albert Riera arasında yaşanılan olay hakkında Galatasaray yönetim kurulu üyesi Abdürrahim Albayrak açıklamalarda bulundu. İki futbolcunun birbirine sert girmesi sonrasında saha içerisinde tartışmaya girdiklerini belirten Abdürrahim Albayrak, bu tartışmayı devam ettirmeleri üzerine Fatih Terim'in ikisini de soyunma odasına gönderdiğini ve buna rağmen soyunma odasında problemin devam ettiğini dile getirdi. Abdürrahim Albayrak'ın konuyla ilgili açıklamaları şu şekilde...


"Kavga idmanda birbirlerine sert girmelerinin üzerine çıktı. Antreman eğlenceli ve neşeli geçiyordu. Ancak ikili arasındaki tartışma antrenman sırasında kendi aralarında birbirine top sektirmeden oldu. Fatih hocam ikisini de soyunma odasına gönderdi. Soyunma odasında da bu tartışmayı devam ettirmişler. Hocam da haklı olarak ikisini de disiplin talimatlarımız uyarınca yönetimimize iletti.

Tartışma sırasında hep beraberdik, bende antremandaydım. Yapılacak bir şey yok şu anda. Herkes bu akşam biraz dinlensin. Yarın ne olacağı belli olur. Futbolcuların kadro dışı kalıp, kalmayacağının kararını Fatih Terim verecek. Hiç kimse Galatasaray'dan büyük değildir. Galatasaray'a neler geldi neler gitti. Her şeyden önce disiplin önemlidir. Hocamız buna çok önem verdiği için böyle bir karar aldı."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0