Ali Dürüst: Bu olaya sessiz kalmamız mümkün değil..

Bugün yaşanılan olay hiç kuşkusuz Galatasaray'da gündeme damga vurdu. Felipe Melo ve Albert Riera'nın arasında antreman sahasında başlayan ve sonrasında soyunma odasında yumruklaşmaya kadar giden kavga sonrasında Albert Riera'nın alnına dikiş atıldı ve İspanyol oyuncu taburcu edildi. Konuyla ilgili Fatih Terim'in kararı merakla beklenirken, Galatasaray 2.başkanı Ali Dürüst açıklamalarda bulundu. İki oyuncunun da yaptıklarının kabul edilmez olduğunun altını çizen Ali Dürüst iki oyuncuya da disiplin talimatlarının uygulanacağını belirtti. Ali Dürüst'ün ajanslara düşen açıklaması şu şekilde...

"Saha içinde iki oyuncu arasında bir gerginlik yaşandı. Sonra Fatih hoca ikisini de soyunma odasına gönderdi. Ancak gerginlik orada da devam etmiş. Bu tarz bir olaya sessiz kalmamız mümkün değil. İki oyuncunun birbirine karşı ne yaptığı bizi ilgilendirmiyor. Fatih Terim, soyunma odasına gönderdi ve olay orada da devam etmiş. Yarın Fatih hocanın raporu doğrultusunda Galatasaray Kulübü disiplin talimatlarını uygulayacağız."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0