AVL | Galatasaray YK son dört takım arasında..

Aroma Erkekler Voleybol Ligi'nde normal sezonu beşinci sırada tamamlayan ve play-off finallerinde A Grubu'nda yer alan Galatasaray Yurtiçi Kargo erkek voleybol takımı play-off finallerinin ilk maçında Maliye Milli Piyango'yu 3-1 mağlup ederken, grubun ikinci maçında Halkbank'a 3-0'lık skorla mağlup oldu. Play-off'ta dörtlü finallerde yer almak için grubunu ikinci sırada tamamlaması gereken Işık Menküer'in öğrencileri grubun son maçında Torul Gençlik'i 3-0'lık skorla mağlup etti ve adını Halkbank, Arkasspor ve Fenerbahçe Grundig ile birlikte dörtlü finallere yazdırmayı başardı.

Grupta ilk iki günü bir galibiyet, bir mağlubiyet ile kapatan ve liderlik şansını Halkbank'a kaptıran Işık Menküer'in öğrencileri dörtlü finallere katılımını sağlayacak son bilet için Torul Gençlik karşısına çıktı. Rakibi karşısında sahadan galibiyetle ayrılmasına rağmen Halkbank-Maliye Milli Piyango maçının sonucunu bekleyen erkek voleybol takımımız, grubu lider tamamlayan Halkbank'ın sahadan 3-1 galip ayrılması sonrasında adını dörtlü finallere yazdırdı. Torul Gençlik karşısında ilk setten 25-20'lik skorla üstün ayrılan Galatasaray Yurtiçi Kargo, rakibi karşısında üstünlüğünü devam ettirdi ve ikinci setten de 25-19 üstün ayrılarak setlerde durumu 2-0'a taşıdı. Müthiş bir mücadeleye sahne olan ve 29-27 üstünlüğümüzle biten son setin ardından Galatasaray Yurtiçi Kargo mücadele ettiği A Grubu'nu ikinci sırada tamamladı ve dörtlü finallerde B Grubu'nu lider tamamlayan Fenerbahçe Grundig ile eşleşti.

Torul Gençlik karşılaşmasında maçın en skorer ismi 15 sayı ile Salvador Hidalgo olurken, Kübalı smaçöre hücumda en büyük destek maçı 13 sayı ile tamamlayan Kemal'den geldi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0