Emmanuel Eboue: Taraftarımız için kazanmak istiyoruz..

Süper Final'de ikinci hafta Fenerbahçe'yi evinde ağırlayacak olan Galatasarayımızda savunmanın önemli isimlerinden Emmanuel Eboue resmi kanalımız Galatasaray TV'e açıklamalarda bulundu. Oldukça önemli bir maça çıkacağımızın altını çizen tecrübeli savunma oyuncusu bu tür maçlardan önemli olanın 3 puanla ayrılmak olduğunu ve daha evvel bunu başardığımızı dile getirirken, Fenerbahçe karşılaşmasında da sahada varını yoğunu ortaya koyacağını dile getirdi. Derbi öncesinde Galatasaray Televizyonu'na konuşan Fildişili savunma oyuncusunun tüm açıklamaları şu şekilde...


"Beşiktaş maçı bizim için çok zor geçti. Ancak takımımızın ortaya koyduğu performanstan ötürü çok mutluyum. Önemli olan, böyle bir maçtan 3 puanla ayrılabilmekti, biz de bunu başardık. Artık yalnızca pazar günü oynayacağımız Fenerbahçe maçını düşünüyoruz. Galatasaray için; Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor ile oynanan tüm maçlar çok önemli. Ancak pazar günü Fenerbahçe ile oynayacağımız maç, bizim için final niteliğinde. Biz her zaman oynadığımız futbolu ve ortaya koyduğumuz mücadeleyi tekrar etmek ve bu maçı hem biz, hem kulübümüz, hem de bizi her zaman destekleyen taraftarımız için kazanmak istiyoruz. Çünkü onlar, ne zaman ihtiyaç duysak bize destek veriyorlar. Umarım pazar günü de her şeyimizi ortaya koyup, bu maçı onlar için kazanacağız."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0