Semih Kaya: Taraftar bize ayrı bir güç veriyor..

Süper Final'in ikinci haftasında Fenerbahçe'yi evinde ağırlayacak olan lider Galatasarayımızda savunmanın genç ismi Semih Kaya karşılaşma öncesinde kulübümüzün resmi kanalı Galatasaray Televizyonu'na konuştu. Süper Final'e galibiyetle başladığımız için mutlu olduğunu dile getiren genç savunma oyuncusu bu karşılaşmayı kazandığımız halde önemli bir adım atacağımızı, şampiyonluk yolunda ibrelerin lehimize döneceğini dile getirdi. Taraftarlarımız hakkında da düşüncelerini dile getiren genç stoper bugüne kadar gösterdikleri tüm destek adına taraftarlarımıza da teşekkür etti. Galatasaray Televizyonu'na açıklamalarda bulunan genç stoperin tüm açıklamaları şu şekilde....


"Süper Final’e 3 puan ve galibiyetle başladığımız için çok mutluyuz. İyi bir futbol ortaya koyduk. Bu nitekim de net bir skorla galip gelmemizi sağladı. Önemli bir rakip olan Beşiktaş’ı geçtik. Sırada Fenerbahçe maçı var. Fenerbahçe’yi yendiğimiz takdirde bütün ibreler bizim lehimize dönecek. Takım olarak iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Fenerbahçe maçları Galatasaray camiası için önemli mücadeleler, bunun bilincindeyiz. Fenerbahçe’yi kendi evimizde iyi oyunla yeneceğimizi düşünüyorum. 

Galatasaray taraftarı gerek deplasmanda gerek kendi sahamızda bizleri hiç yalnız bırakmıyor. Maçlarda yaklaşık 35.000 kişilik bir ortalamayla oynuyoruz. Galatasaray taraftarının yanımızda olması bizi inanılmaz derecede motive ediyoruz. Onların Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde olması bize ayrıca bir güç veriyor. Galatasaray taraftarına teşekkür ediyorum. Kadıköy’e giderken bizi yalnız bırakmadılar, İnönü’ye giderken ve oradan dönerken de yanımızdaydılar. Bu da bize büyük güç veriyor. Onlara teşekkür ediyorum."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0