Engelsiz Aslanlar bir numaralı kupa için sahaya çıkıyor..


Kurulduğu günden bugüne kadar aldığı mağlubiyet sayısı bir elin parmaklarını geçmeyen Galatasaray tekerlekli sandalye basketbol takımı (nam-ı diğer Engelsiz Aslanlar) bu sezon Avrupa Şampiyonlar Ligi finallerine ev sahipliği yapacak. 4-6 Mayıs tarihleri arasında Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşmalarda ‘Şampiyonlar Ligi şampiyonu’ ünvanını korumak isteyen Sedat İncesu’nun öğrencileri daha önce 3 kez kazandığı bu kupayı 4.kez kazanarak bir ilke imza atmak istiyor.


Taraflı tarafsız ülkemizin en başarılı takımı olarak gösterilen Engelsiz Aslanlar, ligde normal sezonu yenilgisiz bir şekilde kapatarak play-offlar öncesinde büyük avantaj sağlamıştı. Daha önce 3 kez Şampiyonlar Ligi, 2 kez Kıtalararası Kupa’yı kazanan takımımız finaller öncesinde çalışmalarını İzmir’de gerçekleştirdi. Avrupa’nın 2 numaralı kupasında ülkemizi temsil edecek olan İzmir BŞB takımı ile birlikte yaklaşık 10 günlük kamp yapan Sedat İncesu’nun öğrencileri finallerde taraftarlarımızı yanında görmek ve Sinan Erdem’de oynanacak olan final maçında şampiyonluk kupasını hep birlikte kaldırmak istediklerini açık açık dile getiriyor. Galatasaray kulüp tarihinin en başarılı takımı konumunda bulunan ve uluslararası organizasyonlarda defalarca kupalar kazanan takımımızı yalnız bırakmamak adına tüm taraftarlarımızı Sinan Erdem Spor Salonu’na davet ediyoruz!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0