Johan Elmander: Taraftarın desteğine ihtiyacımız var.

Süper Final'de geride kalan üç hafta sonunda en yakın takipçisinin 2 puan önünde liderliğini sürdürmeye devam eden Galatasarayımızın tecrübeli forvet oyuncusu Johan Elmander, haftaiçi oynanacak olan Trabzonspor karşılaşması öncesinde Galatasaray TV'e açıklamalarda bulundu. Son haftalarda oldukça iyi bir oyun ortaya koyduğumuzu dile getiren tecrübeli forvet oyuncusu Süper Final karşılaşmalarında evimizde oynayacağımız karşılaşmalarda taraftarın desteğine ihtiyaçları olduğunu dile getirdi. Rakip fileleri bu sezon 12 kez havalandırma başarısı gösteren Elmander'in tüm açıklamaları şu şekilde...

"Trabzonspor karşısında mücadele ve oyun olarak oldukça iyi oynadığımızı söyleyebilirim. İlk yarıyı 5-0 önde kapatabilirdik ancak futbol böyle bir oyun. Girdiğiniz her pozisyon gol olmayabiliyor. Ve sonuç olarak ilk yarıyı 3-0 önde tamamlamak da bizim için gayet iyiydi. İkinci yarıyı aynı konsantrasyonla oynamak aslında kolay değildi ancak yine de maçı 4-2 kazanmayı başardık. Bence çok iyi bir iş çıkardık. Gruptaki tüm maçlarımız zor olacak. İlk maçı 4-2 kazanmış olsak bile. Çünkü bu sefer karşımıza çok daha motive olmuş bir şekilde çıkacaklar. Bizim aynı konsantrasyonla sahaya çıkıp, son maçlarda oynadığımız futbolu tekrar etmemiz gerekiyor. Kendi evinizde oynamak her zaman avantajdır, ancak Fenerbahçe’nin çok iyi bir kadrosu var. Biz rakibimizin maçlarını düşünemeyiz. Kendi maçlarımıza konsantre olmalı ve kendi maçlarımızı düşünmeliyiz. Evimizde çok önemli iki maça çıkacağız ve taraftarlarımızın da bizi yine desteklemesini istiyoruz. Çarşamba günü tribünlerin yine tamamen dolu olmasını bekliyorum."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0