A2 Ligi | Galibiyet serisini Kartal bitirdi..

A2 Final Grubu'nda liderliğini sürdüren ve son oynadığı altı maçtan da galibiyetle ayrılan Galatasaray A2 futbol takımı geçtiğimiz gün Final Grubu'nun 13.maçında evinde Kartalspor'u ağırladı. Rakibi karşısında liderliğini korumak ve A2 Play-offlarına katılmayı garantilemek amacıyla sahaya çıkan Orhan Atik'in öğrencileri karşılaşmanın 38.dakikasında Kartalspor'un forvet oyuncusu Ersel Aslıyürek'e engel olamadı ve devreyi 0-1 geride kapattı. Karşılaşmanın ikinci yarısında rakip kalede girdiği fırsatları değerlendiremeyen Galatasaray A2 takımı karşılaşmadan 0-1'lik mağlubiyetle ayrıldı ve Final Grubu'nda 3.mağlubiyetini aldı.

Takımımız bu mağlubiyete rağmen liderliğini devam ettirirken, Kartalspor aldığı galibiyetle birlikte puanın 26'a yükseltti ve 28 puanlı lider Galatasaray'ın arkasında ikincilik koltuğuna oturdu. A2 Ligi'nde final grubunun son maçında yarın (Çarşamba günü) deplasmanda Medical Park Antalyaspor A2 takımı ile karşılaşacak olan Galatasarayımız sahadan galibiyetle ayrılması durumunda play-off karşılaşmalarına seribaşı ve final grubunun lideri olarak katılacak. 6 maçlık galibiyet serisine Kartalspor karşısında aldığı mağlubiyetle son veren takımımız geride kalan 13 maç sonunda 9 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0